Početna strana
Vreme danas
.:: Greška ::.
Opis greške:

Error number 7: Tag mismatch while retrieving Daily Forecasts

Pripremili smo vam neke, nadamo se interesantne foto putopise, kako sa naših reka i jezera, tako i sa mora.

Pozivamo Vas da nam pošaljete svoje foto priče sa lepih destinacija i plovidbi. Očekujemo Vas Smile

Vlasinsko jezero

Vlasinsko jezero

Vlasinska prženija...


Autor: Roberto_s

Vlasinsko jezero Forumi !

Ima ih ovakvih, ima ih onakvih, ali im je svima zajedničko da se zahvaljujuci njima ljudi (čitaj forumaši) jako često obogate.
Ovo su reci jednog prijatelja, izgovorene jednom prilikom, duboko posle ponoći, za stolom sa kojeg su odavno prestali da odnose praznu ambalažu!

Citiram: "... upoznao sam Miku, Ziku, Iku .......i gde ćeš većeg bogatstva!"

Tako sam i ja, boraveći na par nautičarskih foruma, naučio mnoooogo, upoznao sjajne likove, između ostalih i jednog, kome su Vlasina i Vlasinsko jezero u srcu, duši... ma u svakoj pori!!!

I obogatih se za jos jedno divno prijateljstvo.

Tom drugaru sa Vlasine dugujem, i zato bolje da počnem !

Napisano: petak, 08 oktobar 2010 15:27

Opširnije...

 

Ekspedicija: "Tri jezera"

( 3 Votes )

Vapa i Uvac

raj na zemlji...


Autor: Roberto_s

Zlatarsko jezero Pozdrav svima, a i onima koji vreme provode u kampu, bez struje, interneta i ostalih nevolja današnjice.
13. Avgusta ove godine posetio sam (zahvaljujuci Željku) sva tri jezera na Uvcu, upoznao Sretka i ostale zaludjenike/zaljubljenike - PRAVE GORŠTAKE - DIVNE LJUDE!!!

Plan je bio da se autom i malom šatorskom kamp prikolicom dovučemo do Kokinog broda gde nas čeka Sretko, i Lajkom prebacuje drugara, čamac , opremu i mene do kampa u kome boravi, tačnije još par kilometara uzvodno od kampa, na sam početak Uvačkog jezera.

Pročitajte ceo članak...

 

Jedrenje - Dalmacija 2009

( 2 Votes )

Dnevnik jedrenja, plovidbe, jela, pića i doskočica

Plus tuto rešto, šta iđe užnjega


Autor: Modesty


Sve je gola istina, a ako lažen, oriži me di san najtanja!
Te komu pravo nije, nek se žali di oće i iđe svojin puton...

BROD: Jedrilica ELAN 431 (imena Lisa IX). Ovaj put prostrana za nas 8. Ne guramo se. Nemamo primedbi na charter agenciju preko koje smo je najmili jos pre 100 i više dana. Kokpit je dovoljno velik, pa se ni tu ne guramo. Unutra: u krmi dve kabine sa bračnim krevetima, svaka sa svojim, doduše, malim kupatilom, a u pramcu dve kabine sa krevetima na sprat i zajedničkim, dovoljno velikim kupatilom. Između kabina je salon sa kuhinjom i navigacioni sto. S obzirom da sam brod „iskopala“ ja, veoma sam zadovoljna i, iskreno, laknulo mi je jer sam se pomalo pribojavala da nesto neće biti OK, te da cu biti kriva!

 

Opširnije...

 

Putovanje na Đerdap 2009

( 9 Votes )

Dnevnik jednog putovanja na Đerdap

Plovidba Dunavom


Autor: Veštica & Aka
Vrh Štrbac iznad Malog Kazana
Po starim dobrim srpskim običajima (Good old Serbian Tradition), opraštanje je počelo. Ronac i Toške su jedini došli da nas isprate i mašu (valjda da budu sigurni da smo stvarno otišli).

U 14:38 smo stvarno krenuli, nasuprot najavljenom polasku u 13:61. Morali su da nas odvežu (protiv naše volje) verovatno što su mislili da u suprotnom nećemo nikada otići.

Nismo daleko odmakli. Prva stanica je Bela stena (1160km). Svratili na hladno piće kod Wercce, na zasluženi odmor, posle duge vožnje. Na pustom Švebu zatičemo drugara sa foruma, koji sa porodicom uživa u debeloj hladovini. Ispričasmo se malo i produžismo na zasluženo pićence.

Opširnije...

 

Ko nema Dunav, dobro mu je i more

( 7 Votes )

Ko nema Dunav, dobro mu je i more

Plovidba Dunavom i Tisom


Autor: Veštica & Aka
Most preko Dunava kod Beške

Još uvek u mislima vezani u stene malog Kazana, ipak krećemo uzvodno od Beograda, opremljeni u stilu japanskih turista u želji da Vam sa puta donesemo novu rečnu reportažu.

Surovu divljinu Đerdapske klisure, zamenjuju ravničarske lepote, koje ćemo se potruditi da u ovoj reportaži dočaramo onako kako smo ih i sami doživeli.

Opširnije...