Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

23.05.2012, 20:21:17

Autor Tema: Znak solidarnosti - primamo na gostovanje kolege u problemu sa privezom  (Pročitano 837 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže KING

• Mornar
 :045:

Van mreže Aka

• Administrator
  • Morski vuk
  • Pol: Muškarac
    • nautički.info - Nautički portal, forum, nautika, informacije, saveti, iskustva, putopisi
Ljudi, nema potrebe za  :045: :54: i sličnim...

Ovo je najnormalnija reakcija. Ništa posebno mi ne činimo. Siguran sam da bi uprava svake marina to uradila ukoliko ima tehničkih mogućnosti.

Van mreže gile

• Zeljan da plovi
  • Mornar
  • BG- 049 C
Tehnicke mogucnosti i jesu veliki  problem.

Van mreže KING

• Mornar
Ljudi, nema potrebe za  :045: :54: i sličnim...

Ovo je najnormalnija reakcija. Ništa posebno mi ne činimo. Siguran sam da bi uprava svake marina to uradila ukoliko ima tehničkih mogućnosti.

Svaki lepom gestu treba dati podrsku, da nebi bio ne zapazen, kada vec nismo u mogucnosti da ucestvujemo u njemu.

Van mreže Aka

• Administrator
  • Morski vuk
    • nautički.info - Nautički portal, forum, nautika, informacije, saveti, iskustva, putopisi
Leda u Dunavcu više nema.

Ponuda i poziv i dalje stoje.

:drinks:

Van mreže busa2

• Skipper
JOS JEDNOM SE NEIZMERNO ZAHVALJUJEM U IME "NAUTICKOG KLUBA ZEMUN" SVIM LJUDIMA KOJI SU PONUDILI BILO KAKVU POMOĆ  :043:  :drinks:

Da li ima informacija o pokretanju inicijative (na nivou celog Dunava ) o objedinjavanju nekog zahteva za neku vrstu refundiranja ili nadoknade stete koja je nastala usled ledene stihije ? (jako malo imam vremena da prelistavam sve teme pa se izvinjavam ako sam propustio tu informaciju ) hvala.

Van mreže busa2

• Skipper
Mi smo zavrsili pismo u vidu obavestenja o nastaloj steti kako kluba tako i vlasnika plovila i saljemo je na 7 adresa .Formirana komisija za utvrdjivanje pricinjene stete... osluskujemo reagovanja i verovatno posle toga krecemo sa tuzbama,(ako se ne desi neko cudo ); mediji (svih vrsta -gde god moze bez cenzure)  i ko zna sta nam jos padne na pamet ... sta  ostali planiraju kao pokusaj ... ideje , predlozi ,saveti ... svih ljudi koji nam po ovom pitanju mogu dati dragocene informacije su dobro dosli .