Tema je zadata,na predlog Ake i Vestice a posto je to moja profesija,evo da vam se malo i predstavim.Muzikom se bavim profesionalno od 1992.Privatno sam ucio harmoniku punih 8 god kod poznatih pedagoga pocevsi jos u V razredu osnovne.Svirao sam sa raznim bendovima po Srbiji,pratio mnoge poznate pevace,u Beogradu maltene nema restorana,hotela,diskoteke,splava gde nisam nastupao itd.Od Skadarlije do Hayata.1999 god.dopunjujem svoje znanje prelaskom na aranzerske klavijature takozvani ONE MAN BAND koje je Aca Lukas prvi kod nas pokrenuo 90'godina i sam sa pevacem,pevacicom mogu da odradim velike nastupe sa velikim brojem ljudi svih vidova muzickih manifestacija.Repertoar je zabavna muzika sa Ex prostora YU,slageri,starogradska,folk,novokomponovana i muzika u trendu.Takodje sviram i harmoniku u akusticnim sastavima bez ozvucenja povremeno nastupam u rest.Marinada,St.Andreja,Majdan...Svoj mali performans sam imao u nezaboravnom druzenju na Barickoj Adi,a bice toga jos.U nastavku postavicu nekoliko slika sa raznih nastupa sa mojim saradnicima.