Druže moj, stavi malo prst na čelo, da li bi ti voleo da te neko u bivšoj radionici vozi na Đerdap? Mani priče o debljini lima, to je toliko nebitno. Ako baš insistiraš, svi ti radni brodovi imaju izuzetno jaku konstrukciju, a lim je od 4-5mm. Pitaj Joju. A ako ni njemu ne veruješ, pa pogledaj kako je kriv lim na tom kršu pa zaključi sam koliko je debeo. Da li misliš da bi se 8mm onako usukao??? No, kao što rekoh, ne pali se previše na debljinu lima.
Ako već pitaš, onda ti je savet da se prvo odlučiš, hoćeš da praviš biznis ili da imaš brod za uživanje? Znaš ono, k. u d. i duša u raj... ne biva

Te ture za Đerdap... pa nisi baš prvi koji je to smislio. Pitaj mlo ljude koji se bave time, koliko je realizovano takvih tura. Ako baš hoćeš da praviš taj biznis, ja bih na tvom mestu pravio katamaran kapaciteta 20ak putnika i držao ga u Milanovcu, a onda sa turističkom organizacijom Milanovca pravio priču. Naravno taj katamaran bi morao da ide barem 20km/h. Imaš hiljade biciklista koji svake godine prođu tim putem i voleli bi da ih neko od Milanovca prebaci do Tekije kako bi sa vode videli najlepšu klisuru Evrope.