Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

23.05.2012, 03:00:35

Autor Tema: Povoljne kupovine?  (Pročitano 9181 puta)

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže Aka

• Administrator
  • Morski vuk
  • Pol: Muškarac
    • nautički.info - Nautički portal, forum, nautika, informacije, saveti, iskustva, putopisi
Odg: Povoljne kupovine?????
« Odgovor #135 poslato: 18.02.2011, 20:35:11 »
I ponovo mi je mnogo sladal-ima neki sharm, i mislim da je dobra kupovina...

Eto prigode da i ti imaš šarmantan čamac  :011:

Van mreže Svaba

• Administrator
  • Morski vuk
« Odgovor #136 poslato: 18.02.2011, 20:58:26 »
Meni se cini odokativno da je oko 12 metara...

Pre ili posle rakije ?  :011:
sledeće godine u ovo doba bicu na nuli

Van mreže Gremlin

• Morski vuk
« Odgovor #137 poslato: 18.02.2011, 23:30:17 »
Eto prigode da i ti imaš šarmantan čamac  :011:

Meni je moj camac sasvim dobar i sarmantan...

:52:

Pre ili posle rakije ?  :011:

Pre rakije Kume, da je bilo posle bio bi 15 metara...

:drinks:

Van mreže broker975fx

• Morski vuk
« Odgovor #138 poslato: 08.05.2011, 11:46:46 »
Jo[ jedna lepotica, cene nema ali je svakako paprena a vala takva i treba da bude. Deluje kao brod za život na vodi u bilo kojoj tački planete, jednog dana biće moj

http://www.kupujemprodajem.com/Motor-seiler-MAGLICA-III-684449-oglas.htm?filter_id=724408#photoBig

Van mreže Gorance

• Skipper
« Odgovor #139 poslato: 08.05.2011, 16:37:54 »
Jo[ jedna lepotica, cene nema ali je svakako paprena a vala takva i treba da bude. Deluje kao brod za život na vodi u bilo kojoj tački planete, jednog dana biće moj

http://http://www.kupujemprodajem.com/Motor-seiler-MAGLICA-III-684449-oglas.htm?filter_id=724408#photoBig

Uf,kud bas taj... :011:

Van mreže broker975fx

• Morski vuk
« Odgovor #140 poslato: 26.09.2011, 20:41:39 »
Evo šta gledam zadnjih dana, ovo bi mi odgovaralo ali neke stvari su mi malo čudne - izvučeni su nogostupi od 60 cm sa svake strane i sa tolikom polugom lađa se naravno krivi kada je više ljudi na toj strani. U plovidbi se to ne primećuje doduše bilo nas je nekoliko na njoj. Generalno me zanima da li i kako se to može rešiti - nekim plovcima ili da li bi bilo moguće prošiti lađu dodavanjem novog lima pa od toga napraviti neke komore ili slično. Druga ideja je da se nogostupi možda smanje međutim konstrukcija ispod je neverovatno glomazna. Lađa je navodno rađena i službovala u PIM-u kao radionica, lim je opet navodno od 1cm do 0,8 mada ja koliko sam se raspitao PIM nikad nije ima lađu tih gabarit sa tom debljinom lima. Obično su lađe približnih dimenzija imale lim oko 0,5cm.

Van mreže broker975fx

• Morski vuk
« Odgovor #141 poslato: 26.09.2011, 20:48:50 »

Gremline, posto je taj remorker pored?

Pogledao sam ovaj remorker sa Save - brodić spolja izgleda zaista prelepo međutim iznutra je više nego spartanac a i pored svojih gabarita u njemu ima manje mesta nego na mojoj lađi. Praktično ceo zadnji deo je u motoru i sve je jako skučeno, jbg ipak je to radna mašina. Cena je definitivno 10k stim što bi bilo moguće plaćanje na rate. Kad sam video kolika je kopča naježio sam se :) mislim da samo u njoj ima preko 300 kg.

Van mreže Aka

• Administrator
  • Morski vuk
    • nautički.info - Nautički portal, forum, nautika, informacije, saveti, iskustva, putopisi
« Odgovor #142 poslato: 26.09.2011, 21:05:36 »
Evo šta gledam zadnjih dana, ovo bi mi odgovaralo ali neke stvari su mi malo čudne - izvučeni su nogostupi od 60 cm sa svake strane i sa tolikom polugom lađa se naravno krivi kada je više ljudi na toj strani. U plovidbi se to ne primećuje doduše bilo nas je nekoliko na njoj. Generalno me zanima da li i kako se to može rešiti - nekim plovcima ili da li bi bilo moguće prošiti lađu dodavanjem novog lima pa od toga napraviti neke komore ili slično. Druga ideja je da se nogostupi možda smanje međutim konstrukcija ispod je neverovatno glomazna. Lađa je navodno rađena i službovala u PIM-u kao radionica, lim je opet navodno od 1cm do 0,8 mada ja koliko sam se raspitao PIM nikad nije ima lađu tih gabarit sa tom debljinom lima. Obično su lađe približnih dimenzija imale lim oko 0,5cm.

Baš je lepa :)

Uzmi onaj RIB, reflektor i zvono, a za ostalo vidi sa nekim ko se bavi sekundarnim sirovinama. Dok to dovedeš u neko prihvatljivo stanje, zapitaćeš se gde su novci, a doveka ćeš imati budževinu. To ti je večan brod - nikad ga nećeš prodati  :)

Onaj remorker je neporedivo bolja priča ako mene pitaš. Uostalom, to smo ti rekli i onaj dan :)

Van mreže Svaba

• Administrator
  • Morski vuk
« Odgovor #143 poslato: 26.09.2011, 21:18:56 »
Brokere, nemoj da me razocaravas. :(

Ako imas vremena,para i zivaca, uzmi ovaj sa Stenke i zabavljaj se.Na kraju ces imati nesto sto je krsteno  :)

Dok to dovedeš u neko prihvatljivo stanje, zapitaćeš se gde su novci, a doveka ćeš imati budževinu. To ti je večan brod - nikad ga nećeš prodati  :)

Tesko da TO moze da se dovede u prihvatljivo stanje  :suicide:

Van mreže broker975fx

• Morski vuk
« Odgovor #144 poslato: 26.09.2011, 22:54:10 »
Vremena imam, živaca pomalo e jedino mi pare fale :)

Nisam ja rekao da je to lepotica ali lađa korektno deluje iznutra, tri prostrane sobe, kormilarnica i Wc sa tušem. Perkins+hidrokopča, prohrom tankovi za vodu i dizel, pumpe. Ima snage u njoj, brzina uzvodno pre par mesci 12 km/h. Generalno bolje deluje iznutra nego spolja a i za turističke ture mi ovo za sada najviše odgovara. Ajd ako čujete da se nešto slično prodaje da znate da sam zainteresovan. U opciju bi moglo da dođe i rentiranje

Van mreže zoki novus

• Morski vuk
  • vidi petre sarance
« Odgovor #145 poslato: 26.09.2011, 23:02:00 »
koza,lamperija,ful oprema :)

Van mreže Nino

• Morski vuk
« Odgovor #146 poslato: 26.09.2011, 23:05:03 »
Kakva skalamantija???

Van mreže broker975fx

• Morski vuk
« Odgovor #147 poslato: 26.09.2011, 23:09:36 »
Remorker sa Save je predivan i stvarno ima šmek pravog broda - u ostalom to i jeste brod. Međutim on je bez obzira na stanje enterijera - koga gotovo da i nema u odnosu na veličinu jako skučen. U pramcu je jedna kabina a na krmi je druga veličine kutija šibica. U sredini se nalazi Torpedo od 70 ks i mehanička kopča neverovatne veličine. U motorni deo bukvalno možeš da uneseš stolicu i da sediš dok motor bije, prava radna makina. Nisam se vozio ali verujem da lepo ide, lep je ali isto vađen pre 100 godina i tada kao sanirano šta je trebalo, ko će ga znati :032: sličan ali malo veći se prodaje u NS http://www.kupujemprodajem.com/Brod-969462-oglas.htm?filter_id=513.

Van mreže Svaba

• Administrator
  • Morski vuk
« Odgovor #148 poslato: 26.09.2011, 23:28:24 »
Remorker sa Save je predivan i stvarno ima šmek pravog broda - u ostalom to i jeste brod. Međutim on je bez obzira na stanje enterijera - koga gotovo da i nema u odnosu na veličinu jako skučen. U pramcu je jedna kabina a na krmi je druga veličine kutija šibica. U sredini se nalazi Torpedo od 70 ks i mehanička kopča neverovatne veličine. U motorni deo bukvalno možeš da uneseš stolicu i da sediš dok motor bije, prava radna makina. Nisam se vozio ali verujem da lepo ide, lep je ali isto vađen pre 100 godina i tada kao sanirano šta je trebalo, ko će ga znati :032: sličan ali malo veći se prodaje u NS http://http://www.kupujemprodajem.com/Brod-969462-oglas.htm?filter_id=513.

I dalje mislim da da je ovaj brod (sa stenke)  tv plazma kolor u boji u odnosu na ovaj sa prozorima iz rashodovane 84-ke. U njega treba ulagati i ulagati ali ce na kraju biti lep na oko i spolja, sto je (bar meni) veoma bitno. Mala krmena kabina, pa sta? U njoj se prespava i kraj. Ako vec zelis da vozas turiste, vaznije je napolju pametno osmisliti prostor i eventualno salonski deo da se sklone od neke kise,nevremena..

Van mreže Nino

• Morski vuk
« Odgovor #149 poslato: 27.09.2011, 21:43:26 »
Zna se čemu služi remorker. To je radni brod i mora puno da se radi da bi se pretvorio u jahticu. U svakom slučaju je dom kulture na sprat u odnosu na onu skalamantiju.  :) :)