Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

23.05.2012, 02:59:44

Autor Tema: Postoji li čamac koji je 100% završen?  (Pročitano 921 puta)

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže Zoran022

• Global Moderator
  • Morski vuk
  • Pol: Muškarac
  • Destinacija: Gavrina ada, Belegis
Odg: Postoji li čamac koji je 100% završen?
« Odgovor #15 poslato: 18.10.2010, 22:28:34 »
Ja bih rekao da je završen kad su svi sistemi pušteni u funkciju i rade. ...

To bi i po mom mišljenju trebalo da je to. I da se plovilo može nesmetano koristi. Sve ostalo bi se moglo svrstati u uredjivanje, i nekako je više estetske prirode, a možda i poboljšanja postojeće funkcionalnosti.

Van mreže broker975fx

• Morski vuk
« Odgovor #16 poslato: 20.10.2010, 09:48:11 »
Zanimljiva tema, verovatno bi nam trabala ovde pomoć psihologa ili pshijatra.
Verovatno ima razloga i u tome što smo u stalnoj stisci i raskoraku između želja, mogućnosti i vremena. Onda ima tu svakako i lenjosti :)
Ja gledam po sebi, bobar deo koji je trebalo platiti i isfinasirati sam uradio a sa druge strane recimo imam frižider (a nisam ga priključio ) Imam šporet (nisam ga priključio) - prosto neverovatno, da mi je lakše bilo da izađem na obalu i skuvam sebi supu na vatri nego da povežem jedno bedno crevo sa bocom. Što se frižidera tiče isti slučaj, jbg važno da ga imam a što ne radi i što na 30 stepeni pijem toplo pivo to nema veze. Ima tu još nekih bisera al hajde valjada ću se popraviti :)

Van mreže BUCHO

• Mornar
« Odgovor #17 poslato: 20.10.2010, 12:42:35 »
Moje skromno misljenje je da pravi zaljubljenici nikada ne zavrse svoj brod. Ako nema sta da se radi na njemu to vise nema drazi. Verujte za mene nije "nauticar" onaj koji klepne neki milion evrica i zaposli posadu. Gde je tu uzivanje i ljubav prema brodu ako nesto nisi ulozio u njega a da to nisu pare. Prava ljubav je da uvek nesto radis i doradjujes, dodajes, prepravljs... A mnogima je to opravdanje kod zene..... :011: :011:

Van mreže Zoran Marinković

• Morski vuk
« Odgovor #18 poslato: 20.10.2010, 22:11:54 »
 :038:

Citat
Zanimljiva tema, verovatno bi nam trabala ovde pomoć psihologa ili pshijatra.

Kada bi doš'o neki psihić i pokušao da nas razume. :032:.... mislim da bi onda njega lečili nekih desetak godina... :55:

ili bi bio izlečen onda kada naša plovila budu završena.... :59:
Deda  Zoran