Ocigledno da mnogi nisu pomno pratili casove kako rece g.Dunavski. Pa da ponovim> ne dirajte mi majstore mogu i da ubijem. Nemojte ljudi ,pa jedan vec hoce i da odustane . Sa mukom se borimo da pristane da udje u tim ,Sole licno a ja preko foruma.
Salu na stranu kako kaze Ika, da sam i jednog momenta posumljao da nesto nece biti uredu nebih ni pristao na bilo kakve aranzmane.
Pre nego sto sam bilo sta zapoceo sabrao sam utiske.
Prvo
Soletovi modeli su se meni najvise svideli. Sigurno da ima i lepsih, dzabe kada se meni ne svidjaju. O ukusima ne vredi raspravljati.
Drugo
Dali je Sole naj bolji majstor ,sigurno da nije . Ali nigde nisam cuo da je los. Sto je za moje kriterijume dovoljno.
Trece
Daje naj skuplji, nije. Da je naj jeftiniji ,nije. Za moj budzet prihvatljiv.
Cetvrto
Radom kod mene cemo neke troskove povecati a neke smanjiti, otprilike isto. Licno mislim da cemo dobiti na brzini.
Peto
Dolazim do meni veoma bitnog ...ROK. Kroz razne price sa pojedincima i citanja izmedju redova sam dosao do sledeceg zakljucka.
Da nije bas sve tako crno . Pojedinci su veoma ogorceni na rok i majstore. Neki sa razlogom a mnogi i bez.
Ko god radi nesto privatno i ima kontakt sa krajnim kupcem to vrlo dobro zna. Silne prepravke, poravke , ocu ovako nisam mislio tako, a jer moze to ovako, uradite jos ovo, a pa majstore to smo sve dogovorili za ovu cenu itd.
A ima i ona druga strana . O njima ne kometarisem.
Konkretno majstor Sole da se bavio naduvavanjem materijala verovatno nebi imao problem sa drvima za grejanje. Obecao sam mu za sledecu godinu gratis od mene , ako bude sve kako treba.
Koga ce majstor Sole pozvati u tim je njegova stvar. Moja je zelja da to bude i g.Ika jer sam 100 posto siguran da ce kompletna stvar oko izgradnje biti uradjena na vreme.
I zato bih vas sve zamolio da mi pomognete, jer ustvari i zato jesmo na forumu , da apelujete na g.Iku da udje u TIM.
Izvinjavam se ako sam nekoga udavio i smorio.
PS.
Iko nedaj se isprovocirati.