Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

23.05.2012, 02:49:40

Autor Tema: Novi KING  (Pročitano 8132 puta)

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže KING

• Mornar
Odg: Novi KING
« Odgovor #225 poslato: 23.02.2012, 09:26:25 »
Arso svrati slobodno.
A  za vesla smo spremili motorne testere, tako da nije problem skraticemo ih da nemogu da veslaju. :011:

Van mreže Dunavski

• Mornar
« Odgovor #226 poslato: 23.02.2012, 09:34:01 »
Danas porucen i uplacen celik

Lim 4x1500x6000                 14 tabli         4032kg
lim 3x1500x6000                  10 tabli         2160kg
flah 70x5x6000                     42 kom            698kg
fkah 50x5x6000                    45 kom             540kg
l profil 50x50x5x6000          13 kom             293kg
savna cev 1' x2.6x6000        13kom          162.5kg
savna cev 2'x4x6000               2kom                56kg
savna cev fi 3'x4x6000           5kom               330kg
besavna cev 2'x5x6000         1kom                  43kg
kvad. cev 50x50x2.8x6000   5kom                 125kg
ham.luk 2'                                4kom
ham.luk 3'                                4kom

Ukupno oko 8500 kg  sve gore navedeno 680000 dinara  istovareno na adresu kupca.
Materijal bi trebao da stigne u toku sledece nedelje.

E, sada zavedi ozbiljnu kontrolu onu pandursku, gde i kako se trosi materijal i proveri ko je pre tebe narucio brod.  Zavedi "strogu oprezu " i nadzor u tvojoj odsutnosti. Materijal mora biti pod kontrolom 24 casa  :011: :drinks:
Od svih poslova najvise volim da plovim i pecam.

Van mreže KING

• Mornar
« Odgovor #227 poslato: 23.02.2012, 09:42:27 »
Slika ce biti naravno. 
Ma ima i Soleta,trasera i ekipu ima da slikam kada se pojave prvi dan.
A da, kod mene u firmi ce raditi.

Sto se naknadnog utroska tice nema potrebe.
A provere kod prethodnika vec uradjeno. U policiskom zargonu to bi bilo Modus Operandi System.
Tako da sam ladan(mrtav)

Van mreže Aka

• Administrator
  • Morski vuk
  • Pol: Muškarac
    • nautički.info - Nautički portal, forum, nautika, informacije, saveti, iskustva, putopisi
« Odgovor #228 poslato: 23.02.2012, 09:48:29 »
Ne radi kod Vasića da bi morao da proverava "gde i kako se trosi materijal i proveri ko je pre tebe narucio brod:)

Van mreže HOGAR

• Skipper
« Odgovor #229 poslato: 23.02.2012, 10:16:20 »
Gde ga nadje  :011: Dunavski je onomad izjavio da samo priznaje Lacarak[Vasic],a dok nabavi camac ima da nam pusta buve,koliko vidim, sklon je tome  :011:
Kolumbo,iskopace tebe Bili

Van mreže zoki novus

• Morski vuk
  • vidi petre sarance
« Odgovor #230 poslato: 23.02.2012, 10:40:05 »
Gde ga nadje  :011: Dunavski je onomad izjavio da samo priznaje Lacarak[Vasic],a dok nabavi camac ima da nam pusta buve,koliko vidim, sklon je tome  :011:

:drinks:
mozda je covek sledeca musterija....

Van mreže Ika

• Morski vuk
  • stiže novi čamac
« Odgovor #231 poslato: 23.02.2012, 11:06:17 »
Ova hajka na majstore , mi deluje kao atak na slobodu umetničkog izražavanja.
Za neupućene brod se radi kod kinga u zrenjaninu,u njegovom dvorištu,za razliku od mog dvorišta gde su radovi stali zbog nedostatka materijala.Ali što reče Hogar; iskopaće njega Bili,

Van mreže ronac

• Ponosni vlasnik mesta na Malim vodama
  • Morski vuk
  • Vučedolski vuk
« Odgovor #232 poslato: 23.02.2012, 11:09:59 »
Nisam znao da je u Zrenjaninu,ali to mi vise odgovara,odem da obidjem sestru i dodjem na karadjordjevu,pardon da obidjem radove :drinks:
Neka ide život

Van mreže Aka

• Administrator
  • Morski vuk
    • nautički.info - Nautički portal, forum, nautika, informacije, saveti, iskustva, putopisi
« Odgovor #233 poslato: 23.02.2012, 11:22:24 »
Za neupućene brod se radi kod kinga u zrenjaninu,u njegovom dvorištu,za razliku od mog dvorišta gde su radovi stali zbog nedostatka materijala.Ali što reče Hogar; iskopaće njega Bili,

Nikakva hajka nije... činjenica je da Vasić voli da hapi materijal više nego 'leba da jede  :011:

A isto tako je činjenica da su iz njegove radnje izašli najbolji brodovi u Srbiji.

:drinks:

Nisam znao da je u Zrenjaninu,ali to mi vise odgovara,odem da obidjem sestru i dodjem na karadjordjevu,pardon da obidjem radove :drinks:

I ja bih rado obišao tvoju sestru  :011:

Van mreže arsa

• Mornar
« Odgovor #234 poslato: 23.02.2012, 12:19:46 »

Što imam neki utisak da ste Šole i ti u apsani u narednom periodu. Ko Ceca bre. :005:

Ima meze, kolenice karađorđeve... Al izlaza nema.  :55:

Jer imate narukvice ili nanožnice?

Ako budete dobri pustiće vas ranije. Da se malo sunčate.  :beach:
Ispuni godine životom, a ne život godinama.

Van mreže Ika

• Morski vuk
  • stiže novi čamac
« Odgovor #235 poslato: 23.02.2012, 12:43:31 »
mnogi ne razmišljaju o stvarnim gubicima materijala kada rade brod.Znate li da svaki rez brusilicom odnosi u nepovrat 5mm materijala.Izračunajte 20 rezova po 5mm,koliko materijala nestane.Plus ostatci koji su neupotrebljivi.

Van mreže roberto_s

• Morski vuk
« Odgovor #236 poslato: 23.02.2012, 14:04:14 »
mnogi ne razmišljaju o stvarnim gubicima materijala kada rade brod.Znate li da svaki rez brusilicom odnosi u nepovrat 5mm materijala.Izračunajte 20 rezova po 5mm,koliko materijala nestane.Plus ostatci koji su neupotrebljivi.

U tom slucaju, metalne opiljke u dzak pa na vagu. :011: :011: :011: :drinks:
Kanis li pobjediti, ne smijes izgubiti !!!

Van mreže Dunavski

• Mornar
« Odgovor #237 poslato: 23.02.2012, 15:51:00 »
KING, tebi je olaksavajuca okolnost  sto je  @IKA  u svemu tome (nisam bio dovoljno pazljiv na casu, pa se izvinjavam) inace te nebi spasili svi panduri sveta od rokova i naknadne naplate i raznih troskova, a dobro je i to da se radi kod tebe u dvoristu, a to je dobro i za Soleta jer ga u "odkomandi" nece naci oni koji ga traze u Titelu.  :011: :drinks:
Od svih poslova najvise volim da plovim i pecam.

Van mreže Ika

• Morski vuk
  • stiže novi čamac
« Odgovor #238 poslato: 23.02.2012, 17:20:26 »
Dobro sad , mislim da je i kingu dovoljno šala i zabava.
Radovi na novom brodu će početi, jednog dana, se završiti( sve što se započne i završi se)
U čitavoj priči bitno je da king dobije svoje plovilo snova , i ja mu želim da sve bude po planovima.
Ja nisam uključen u dogovore i sporazume Kinga i Šoleta ,tako da niti mogu niti hoću da budem garant za bilo šta.
Da li ću učestvovati u izgradnji još nije rešeno smoje strane , tako da ja nisam nikakav garant za bilo šta.
Verujem da će King redovno izveštavati o toku radova i da će svi biti zadovoljni.

Van mreže KING

• Mornar
« Odgovor #239 poslato: 23.02.2012, 18:36:29 »
Ocigledno da mnogi nisu pomno pratili casove kako rece g.Dunavski. Pa da ponovim>  ne dirajte mi majstore mogu i da ubijem. Nemojte ljudi ,pa jedan vec hoce i da odustane .  Sa mukom se borimo da pristane da udje u tim ,Sole licno a ja preko foruma.

Salu na stranu kako kaze Ika, da sam i jednog momenta posumljao da nesto nece biti uredu nebih ni pristao na bilo kakve aranzmane.
Pre nego sto sam bilo sta zapoceo sabrao sam utiske.
Prvo
Soletovi modeli su se meni najvise svideli. Sigurno da ima i lepsih, dzabe kada se meni ne svidjaju. O ukusima ne vredi raspravljati.
Drugo
Dali je Sole naj bolji majstor ,sigurno da nije . Ali nigde nisam cuo da je los. Sto je za moje kriterijume dovoljno.
Trece
Daje naj skuplji, nije. Da je naj jeftiniji ,nije. Za moj budzet prihvatljiv.
Cetvrto
Radom kod mene cemo neke troskove povecati a neke smanjiti, otprilike isto. Licno mislim da cemo dobiti na brzini.
Peto
Dolazim do meni veoma bitnog ...ROK. Kroz razne price sa pojedincima i citanja izmedju redova sam dosao do sledeceg zakljucka.
Da nije bas sve tako crno . Pojedinci su veoma ogorceni na rok i majstore. Neki sa razlogom a mnogi i bez.
Ko god radi nesto privatno i ima kontakt sa krajnim kupcem to vrlo dobro zna. Silne prepravke,  poravke , ocu ovako nisam mislio tako, a jer moze to ovako, uradite jos ovo, a pa majstore to smo sve dogovorili za ovu cenu itd. 
A ima i ona druga strana . O njima ne kometarisem.
Konkretno majstor Sole da se bavio naduvavanjem materijala verovatno nebi imao problem sa drvima za grejanje. Obecao sam mu za sledecu godinu gratis od mene , ako bude sve kako treba.
Koga ce majstor Sole pozvati u tim je njegova stvar. Moja je zelja da to bude i g.Ika jer sam 100 posto siguran da ce kompletna stvar oko izgradnje biti  uradjena na vreme.
I zato bih vas sve zamolio da mi pomognete, jer ustvari i zato jesmo na forumu , da apelujete na g.Iku da udje u TIM.
Izvinjavam se ako sam nekoga udavio i smorio.

PS.
Iko nedaj se isprovocirati.