Materijalna obaveza ... Čitah u novinama za onog čoveka što su mu nanišanili Z128...
Ali mislim da kome oni nešto uzmu taj to više neće videti, a kakvi su nije isključeno da će nešto morati još i da im plati na kraju (rata)

to kad sedne krezubavi prljavi i musavi desetar da vozi, a nije njegovo... pustite mašti na volju šta će se s tim desiti. Kad sam video jednog, teo sam kundakom da ga zatučem koliko je skrnav, smrdljiv, neuredan, prljav i pocepan. I s takim ja sutra treba dratujem...
Ne znam da li ste videli šta se vozi u MO i GŠ... Šurnajst onih G klasa , G500, G350... crna zatamjnena stakla i sve po PSu kao da su mafijaški, a oni koji ih voze se i ponašaju u skladu s tim imidžom auta. Jedan od tih stručnjaka je vozio G klasu sa kopaonika nazad u bg u kasarnu. Kako je na kopaoniku bio sneg i to, on je blokirao diferencijal i razvodnik pogona jer je seljak pa misli da je sad pametan što je to uradio, i tako je vozio do beograda! Naravno da je do kasarne sve u razvodniku pogona izloimo što se izlomiti može, šteta je bila oko 700.000din... Da li je platio...
Kad se toga setim, ne bih im ni perecu više dao, a nažalost moramo.