Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

22.05.2012, 07:36:18

Autor Tema: Kamperi, motociklisti, nauticari...VOJNI OBVEZNICI  (Pročitano 1473 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže milivoj

• Mornar
  • Pol: Muškarac
  • Milva2
Odg: Kamperi, motociklisti, nauticari...VOJNI OBVEZNICI
« Odgovor #15 poslato: 17.12.2011, 02:11:33 »
Da nije tužno, bilo bi jako smešno.  :041:
Najlepše ostrvo je ono na kojem ploviš

Van mreže Miljan

• Mornar
« Odgovor #16 poslato: 18.12.2011, 12:12:31 »
Jalepo napisah da ih cekam pa oni neka dodju, kakve su to bre gluposti.

Van mreže Tomislav

• Mornar
« Odgovor #17 poslato: 19.12.2011, 17:03:47 »
Materijalna obaveza ... Čitah u novinama za onog čoveka što su mu nanišanili Z128...
Ali mislim da kome oni nešto uzmu taj to više neće videti,  a kakvi su nije isključeno da će nešto morati još i da im plati na kraju (rata)  :011:
to kad sedne krezubavi prljavi i musavi desetar da vozi, a nije njegovo... pustite mašti na volju šta će se s tim desiti. Kad sam video jednog, teo sam kundakom da ga zatučem koliko je skrnav, smrdljiv, neuredan, prljav i pocepan. I s takim ja sutra treba dratujem...
Ne znam da li ste videli šta se vozi u MO i GŠ... Šurnajst onih G klasa , G500, G350... crna zatamjnena stakla i sve po PSu kao da su mafijaški, a oni koji ih voze se i ponašaju u skladu s tim imidžom auta. Jedan od tih stručnjaka je vozio G klasu sa kopaonika nazad u bg u kasarnu. Kako je na kopaoniku bio sneg i to, on je blokirao diferencijal i razvodnik pogona jer je seljak pa misli da je sad pametan što je to uradio, i tako je vozio do beograda! Naravno da je do kasarne sve u razvodniku pogona izloimo što se izlomiti može, šteta je bila oko 700.000din... Da li je platio...
Kad se toga setim, ne bih im ni perecu više dao, a nažalost moramo.
Tu je nekad, kažu knjige, bilo more

Van mreže Zoran022

• Global Moderator
  • Morski vuk
  • Destinacija: Gavrina ada, Belegis
« Odgovor #18 poslato: 19.12.2011, 18:10:25 »
E, pa ovako. Ima ona narodna, što kaže ''zasviraj pa za pojas zadeni'' Tako i ova tema. Malo ste se izjadali i sada je dosta o tome. Ima mnogo lepših tema za pisanje od ovakve i slične njoj. Tako lep dan juče a niko da napiše da je bar posetio svoje čamče u marini a kamoli isplovio i živeo jedan dan punim plućima.
Tema će biti zaključana što se mene tiče, a kome nije pravo neka me psuje na PP  :)
Hvala na razumevanju.