Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

22.05.2012, 07:26:56

Autor Tema: Poslednji vikend ove sezone  (Pročitano 394 puta)

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže Zoran022

• Global Moderator
  • Morski vuk
  • Pol: Muškarac
  • Destinacija: Gavrina ada, Belegis
Poslednji vikend ove sezone
« poslato: 16.11.2010, 13:36:38 »
U nastojanju da maksimalno iskoristimo ovo malo zakasnelo Miholjsko leto, odmah pošto smo dočekali mlađe dete otisnuli smo se na Mitičevu adu iliti Formozu da još malo uživamo u lepom vremenu, prelepoj prirodi, pecanju i druženju sa dragim nam prijateljima. Elem, imali smo dogovor da nam za vikend, dok budemo na vodi, dođu malo u goste naša deca i ''kopneni'' prijatelji, koji su izgleda pokupili neki virus i vrlo brzo će imati svoj čamac (na tome predano radim :) )
Za nas sasvim neošekivano, u subotu pristiže Odisej II sa svojom dvočlanom posadom, čemu smo se baš obradovali. U prijatnom druženju saznamo od Ike i Vesne da treba da pristigne i Marmil sa svojom dvočlanom posadom. Tako smo upoznali Zdravku i Mileta. Od njih smo saznali da uskoro pristiže i Uran, pa smo upoznali i Docu i njegovu saputnicu a i njihovu ljubimicu Lili koja jako voli špricer. Ovom skupu ubrzo su se pridružili Sale NB i Marina sa svojim Zekom 2, tako da je društvo postalo dosta brojno i veoma raspoloženo. To za Lili i špricer smo saznali kad sam video da je sa zadovoljstvom gurnula njuškicu u moju čašu sa špricerom i upolovačila je u momentu :)
I, naravno, odmah je tu bio sav potreban pribor za termičku obradu, sredstva za okrepljenje, i jedna ogromna logorska vatra. U prijatnom ćaskanju i druženju oko vatre, uz grickanje i pijuckanje, posedesmo bogami duboko u noć.
Ja na žalost nisam mogao da napravim ni jednu sliku ovog lepog druženja, jer mi je baKterija za aparat stigla tek sutradan .... Nadam se da će Ika postaviti neku sličicu.
Pošto u subotu nisu mogli da se izorganizuju, naši klinci ''kopneni'' prijatelji su se pojavili u nedelju ujutro. Dok su se oni raspremali, pripremali i organizovali, ispratili smo prvo Iku i Vesnu koji su morali da krenu ranije jer je voda baš nadolazila i trebalo im je više vremena za povratak uzvodno. Ubrzo zatim odlaze i posade Marmila, Urana i Zeke2.

Van mreže Zoran022

• Global Moderator
  • Morski vuk
Odg: Poslednji vikend ove sezone
« Odgovor #1 poslato: 16.11.2010, 13:57:48 »
I, tako provedosmo jedan nadasve lep, topao i prijatan dan. U smiraj dana, ustvari već po mraku, ispratismo goste i ostadosmo samo nas dvoje. Pomalo umorni od vrlo dinamična dva dana, posvetili smo se malo sebi i polegali dosta rano. Neki od nas dvoje su uživali u opuštenosti i čitanju, a neki su malo pripremali pribor u nadi da će sutra možda nešto i upecati. No, voda je rasla gotovo na očigled, tako da od nekog ozbiljnog pecanja nije bilo ništa. Ali, to nikako ne umanjuje naše uživanje u poslednjem ovogodišnjem, malo produženom sa obe strane, vikendu na vodi.
U ponedeljak smo bili baš potpuno sami. Nisu prolazili čak ni ribari :) Ali su nam se zato, posle nekog vremena odsustvovanja, ponovo vratili naši stari poznanici, jedan par labudova. Toliko su naučili na nas, da čim su sleteli na vodu, odmah su došli do SkLep-a. I ispratili su nas :)
U povratku na bovu, lagano smo plovili oko Male ade da još malo uživamo u lepoti prirode.
Već sledećeg vikenda će SkLep verovatno biti u svojoj ''matičnoj luci'', pa ćemo sledeće uživanje u Belegiškom ''arhipelagu'' imati tek na proleće.

Van mreže Zoran Marinković

• Morski vuk
« Odgovor #2 poslato: 16.11.2010, 13:58:37 »
 :038:

Lepo je lepo samo onda kada to lepo možeš da podeliš sa dragim osobama. :) :) :) :)

Zoki, zamisli tu istu destinaciju gde ste bili, ali onako sam...bez ikoga. Verovatno ne možeš, ili bi i možda mogao, ali nebi bilo ni blizu tako lepo. :(
Deda  Zoran

Van mreže Zoran022

• Global Moderator
  • Morski vuk
« Odgovor #3 poslato: 16.11.2010, 14:06:41 »
E, to i jeste razlog zašto smo se odlučili za svoju ''kuću putujuću'' :)
Odlazio sam tamo i sam, na pecanje, ali to nije to. Ne doživljava se taj ambijent na način kao kada si tamo sa nekim i kada dođu prijatelji. Tek kada je prijatna atmosfera, kada si okružen onima do kojih ti je stalo, otkrivaš lepo i u onome što na prvi pogled ne izgleda tako :)

Van mreže Veštica

• neprilagodjena!
  • Administrator
  • Morski vuk
  • Pol: Žena
    • nautički.info - forum, nautika, informacije, saveti, iskustva, putopisi
« Odgovor #4 poslato: 16.11.2010, 14:25:36 »
Lep vikend i uživanje :)
Ali poslednji ove sezone je samo na Belegišu, već sledi jedan u Boljevcima, a ako vreme posluži, nije ni Bgd arhipelag mnogo loš za 2-3 dana  :beach:
Ima ljudi koji govore, govore, govore - sve dok napokon ne uspeju nešto i da kažu.

Van mreže Zoran022

• Global Moderator
  • Morski vuk
Odg: Poslednji vikend ove sezone u Belegišu
« Odgovor #5 poslato: 16.11.2010, 14:39:11 »
Da, neizostavno treba izmeniti naslov teme i dodati ono '' ... u Belegišu'' :)
Mi računamo da će osim Boljevaca, na programu biti i jedna Nova Godina ako uradimo neke adaptacije (a i ako ne), a tu će sigurno biti još poneki lep dan u janurau, februaru, martu ... A Bgd arhipelag zaista nije loš. Šta više :)

Van mreže Veštica

• neprilagodjena!
  • Administrator
  • Morski vuk
  • Pol: Žena
    • nautički.info - forum, nautika, informacije, saveti, iskustva, putopisi
« Odgovor #6 poslato: 16.11.2010, 14:46:27 »
Sad mi je već lakše :)
Ima ljudi koji govore, govore, govore - sve dok napokon ne uspeju nešto i da kažu.

Van mreže Aka

• Administrator
  • Morski vuk
    • nautički.info - Nautički portal, forum, nautika, informacije, saveti, iskustva, putopisi
« Odgovor #7 poslato: 16.11.2010, 19:22:04 »
Dakle, ni vama nije bilo loše :)

Definitivno nas je pogledalo vreme ovog novembra... valjda da se iskupi za april, maj, juni, juli...

:drinks: