Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

22.05.2012, 07:15:44

Autor Tema: Miruj, miruj... (by Dunavski Kapetani)  (Pročitano 1585 puta)

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže Zoran Marinković

• Morski vuk
  • Pol: Muškarac
Odg: Miruj, miruj... (by Dunavski Kapetani)
« Odgovor #15 poslato: 12.11.2010, 21:17:12 »
 :038:

Citat
Ma nismo moja koleginica i ja uopšte tako strašne, pitajte Kikija i Aku  011

Ko zna kakve ste sve čini bacili na njih :diablo: :017: :diablo: :017:, a i šta da pitam - niti oni smeju da zucnu, niti mogu da mi kažu nešto šta ja ne znam .... :026:
Deda  Zoran

Van mreže mushu

• Global Moderator
  • Morski vuk
« Odgovor #16 poslato: 12.11.2010, 21:22:04 »
Kad vas slusam tako kako se zalite imam jedno pitanje? STO IH OZENISTE??????
Pored Sumadinki, Nislijki, Madjarica vi bas Sremice.

Van mreže Veštica

• neprilagodjena!
  • Administrator
  • Morski vuk
  • Pol: Žena
    • nautički.info - forum, nautika, informacije, saveti, iskustva, putopisi
« Odgovor #17 poslato: 12.11.2010, 21:29:29 »
:011: :011: :011:
Na to pitanje ni oni ne znaju odgovor. Zoran ih izgleda potpuno razume :)
Ima ljudi koji govore, govore, govore - sve dok napokon ne uspeju nešto i da kažu.

Van mreže Zoran Marinković

• Morski vuk
« Odgovor #18 poslato: 12.11.2010, 21:48:34 »
 :038:

Citat
Kad vas slusam tako kako se zalite imam jedno pitanje? STO IH OZENISTE??????

Kažem vam, mora da su neke vračke, :017: a i te čudne travke od pre 30 godina su bile...... eh, samo da znate :009:

Tu nema protivotrova ili kontra čini.

A ko misli da su moje zemljakinje Srbijanke manje zlo....neka mu Bog pomogne (niko drugi ne može :55:)
Deda  Zoran

Van mreže Aka

• Administrator
  • Morski vuk
    • nautički.info - Nautički portal, forum, nautika, informacije, saveti, iskustva, putopisi
« Odgovor #19 poslato: 14.11.2010, 21:46:54 »
Sremice su sve rekle i rečima i slikom. Još je samo ostalo da se zahvalimo Dunavskim kapetanima na divnom dočeku i još boljem trodnevnom druženju. Bilo je apsolutno savršeno.

Jedino ostaje da se organizujemo i ponovimo sve ovo, što pre.

:drinks: :drinks: :drinks:

PS
Brrrrm-brrrrmićki posebno hvala za odlične fotke Ake u NS akvatorijumu :)

Van mreže Brrrm-brrrm...

• Skipper
  • Pol: Žena
  • ...miruj,miruj reko ti....brodovi ce ploviti...
« Odgovor #20 poslato: 15.11.2010, 13:57:23 »
Sta cete...nema nista bez Sremica...kakve god da smo, takve smo.... :015: :015: :015:...i vidim da je nasim kapetanima jaaaaaaako tesko sa nama, namucilse se junaci... :011:....i kalirali su od muke i jeda... :011:

Nema potrebe da se toliko zahvaljujete, nama je bilo posebno zadovoljstvo ugostiti vas....i opet ce nam biti isto zadovoljstvo samo da nam dodjete ponovo! Dobrodosli ste uvek!  :004:

Zimski raspust se polako priblizava....tako da planirajte  :)
Obzirom da je ovaj moj aparat praistorijski (u poredjenju kakvih sada inovacija ima) prezadovoljna sam slikama. Mnogo su efektnije i potpunije kad su povecane, al` da bi sve spakovala u temu, morala sam da ih pospem "smanjiolom"  :005:
 :drinks: :drinks: :drinks:

Van mreže admiral

• UMČ
  • **
  • DUNAVSKI SAN 2, ***NS 001-A***
« Odgovor #21 poslato: 18.11.2010, 11:42:48 »
Teka sada sam dospeo da pogledam kako smo se lepo druzili, sto mi i nije neko opravdanje, jer bolje da sam se druzio nego sto smo morao raditi. Naravno da je bilo sjajno. MM nas je sve osvojio i postao nepresusna tema 24h. Malo smo ga poremetili sa Sremicinim gulasom, pa Admiralovim pitama ispod saca, da bi MM skoro otisao u zaborav zbog Markove jaretine u mleku i frau Vesticinih hlebova. E ti lebovi mi ne idu iz glave. Sremacka kapetanica je oma dobila zaduzenje od Admirala da savlada tu vestini i za svako isplovljavanje da se ta vestina mora usavrsavati da se ne bi zaboravila. Na srecu, kako mi kazemo, ima vise dana nego kobasica, ""bice leba i igara"" i novih druzenja sa kapetanima i njihovim posadama, tako da ce savladane vestine doci do izrazaja. Sreca sto ce MM, vrlo brzo, da se pretvori u velikog pametnog lava, pa ce nas cuvati da u vodu ne padnemo i donositi novine i papuce, da bi se u popodnevnoj ""siesti"" pripremimili za docekivanje sledeceg jutra, uz dijetalne kolicine hrane i alkohola na 24-casovnoj trpezi, a sve to propraceno ogromnom lomacom koju pripremaju moji Majurci zvani ""Veliki i Mali DABAR"".  Mirne reke moji kapetani. ""Ploviti se mora, jer na kraju kopna pocinje zivot""