Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

22.05.2012, 07:03:09

Autor Tema: Kakav dan, sjajan dan....Nedelja, 5. Decembar 2010.  (Pročitano 1514 puta)

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže Gremlin

• Morski vuk
  • Pol: Muškarac
Odg: Kakav dan, sjajan dan....Nedelja, 5. Decembar 2010.
« Odgovor #30 poslato: 07.12.2010, 08:09:04 »
Spoznaja je dosla maaaalo pre sna. :005: :005:

E bas talko...tim recima...Aka deluje kao lek za spavanje...ti spavas, ti spavas...tvoji kapci su teski...

:drinks:

Van mreže Zoran022

• Global Moderator
  • Morski vuk
  • Destinacija: Gavrina ada, Belegis
« Odgovor #31 poslato: 07.12.2010, 08:16:49 »
...Aka deluje kao lek za spavanje...

Uh, kol'ko pakovanje :) . Ima da se pajki vekovima  :011:

Van mreže Aka

• Administrator
  • Morski vuk
    • nautički.info - Nautički portal, forum, nautika, informacije, saveti, iskustva, putopisi
« Odgovor #32 poslato: 09.12.2010, 20:50:12 »
Ljudi svaka cast! KO zna , zna a Vi to ne samo da znate vec za razliku od drugih i umete! :54: :drinks:

Promače mi ovaj komentar :)

Ne kaže se "... Vi to ne samo da znate vec za razliku od drugih i umete!" nego "...Vi to ne samo da znate vec za razliku od drugih i činite".

Ovaj forum je i nastao iz želje za popularizacijom nautike, druženja na vodi i međusobnih okupljanja ljudi sa vode. Jedini apsolutno neprofitni. I dalje težimo ka tome. Prozivali su nas da je samo 20ak posto aktivnih članova na forumu, ali tih 20ak posto su i aktivni nautičari, a takvih je u Srbiji nažalost jako malo. A zašto se svi povuku sa reke kada mrak počen da pada u 18h, nikada mi neće biti jasno...

Da ne bude shvaćeno pogrešno, nadam se da će nam se još jedan brodić pridružiti na sledećem okupljanju :)

Van mreže medveducubgd

• Mornar
« Odgovor #33 poslato: 10.12.2010, 07:48:39 »
U pravu si Aka :dft001:,moja greska sada komentar ima pravi smisao.Nema ljutnje jedino ako je Vas uvredio primite izvinjenje.Nije bilo zlonamerno vec zelja da se istakne kako treba da deluje grupa ljubiteljavode. :045: :54: :drinks:

Van mreže Aka

• Administrator
  • Morski vuk
    • nautički.info - Nautički portal, forum, nautika, informacije, saveti, iskustva, putopisi
« Odgovor #34 poslato: 10.12.2010, 07:58:26 »
Kakva crna uvreda :)

Naprotiv, komentar od srca je uvek dobar komentar.

Nadam se da ni moj komentar ne vređa nikoga. A ako nekoga natera da se zamisli koliko malo vremena provodi na vodi... onda je cilj postignut  :)