Evo još malo priloga ovoj jesenskoj temi

Naime, 24. i 25. Novembra smo bili malo na Malim vodama, verujući prognozi da će biti lepo vreme. I bilo je, sasvim podnošljivo lepo. U doba u koje smo bili sasvim je logično da smo bili sami, tj, nije bilo drugih posetilaca sem nas zaludnih, da ne kažem penzionera

Kao nepopravljivi optimista kada je ribolov u pitanju, zabacio sam i poneku ''fišštanglu'' u nadi da će nešto da zatrese bar jedan od njih. I gle čuda, jednog kedera mi je nešto napalo ali sam uspeo da ga spasem i izbavim neoštećenog

Inače, Dunav je neverovatno čist, bistar i plav. I lenj. Toliko lenj da je u povratku uzvodno, za naš SkLep, to bila iznenađujuće velika brzina
Tako plavog i bistrog ga se sećam iz mog detinjstva. A to i nije bilo tako skoro ...
Jutro je osvanulo prilično hladno i maglovito. Sve što je bilo mokro zaledilo se uključujući i kanape, tako da sam morao da ih kvasim kako bih ih odvezao. U neka doba, oko podne odprilike, pojavilo se i jako stidljivo sunce, tako da smo odlučili da se ipak vratimo kad se već tako popravila vidjivost.