Treci dan je usledila plovidba od Bezdana do Mohacs-a, gde smo pristali na granicni prelaz, reviziju i sve sta ide uz to....Sve je trebalo da bude u redu...medjutim, proveli smo na granici skoro 8 sati... iako nam nije prvi put da vodom prelazimo granicu, iako smo imali svu potrebnu dokumentaciju za ulazak u EU....ipak imali smo i viska na provijant listi....

....

..... Zbog pronadjene 2 litre "viska" domace,dobre a jake rakije, koje, veoma mlada sluzbenica, plavusica, madjarica nije bila spremna da oprosti, dobili smo svoju kaznu. E,sada, ne znam da li nam je bila veca kazna sto su oduzeli te 2 litre, ili sto smo 8 sati cekali na steku zbog procedure koja se pokrece pri takvom "prekrsaju".
Sva sreca sto na Kikiju nisu dizali otvore na terasi...zbog toga sta bi pronasli, mislim da bi mi jos uvek bili na granici i cekali, cekali.....cekali...

Posada Kikija se doooobro obezbedila pogonskim gorivom za organizam.....hehehehehhehehehe

Cekajuci tako na granici da se neko nad nama sazali i ipak zazmuri na tako "tezak" prekrsaj naisao je i beli brod, koji se bas nameracio da pristane na mesto gde smo mi camili tada,vec sesti sat....E onda se digla galama, poceli su da nas teraju da se pomerimo na drugo mesto, a sva 3 broda vezana, a samo jedan kapetan i admiral, a Dunav jak....uh, jedva smo izveli taj manevar pomicanja....Sva sreca da je sve proslo u redu!