Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

20.05.2012, 07:03:42

Autor Tema: Regata "MojaLadja - Đerdap 2009" - Polazak 27.07.2009.  (Pročitano 1303 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Aka

• Administrator
  • Morski vuk
  • Pol: Muškarac
    • nautički.info - Nautički portal, forum, nautika, informacije, saveti, iskustva, putopisi
Regata "MojaLadja - Đerdap 2009" - Polazak 27.07.2009.
« poslato: 27.07.2009, 15:34:54 »
Lep sunčan dan, krećem oko 9.30 iz marine da ispratim regataše... i malo skinem algi sa motora :)

Na izlasku iz dunavca, srećem Kapetana, koji istim dobrom ide ka Švebu

Prilazim Švebu, ali na prvi pogled, nema nikoga  :032:

Malo dalje od obale, čamac Magdalena i još jedan plastični gliser bezuspešno pokušavaju da se usidre i malo nakon toga kreću dalje niz glavni tok Dunava.

Na obali ipak zatičem Saleta i Mossija, malo ćaskanja i odlična Mossijeva rakija za srećan put - Valja se!

Oko 11h smo morali da ih potrpamo u čamce ne bi li ipak krenuli :) Sale je pobegao mom foto aparatu ali sam Mossija ipak stigao da zakačim.

Kapetan planira polazak sutra sabajle ne bi li stigao ostatak ekipe. Za Duleta ne znam, ali kako sam čuo, problemi su ga sprečili da se pojavi na dogovorenom mestu u dogovoreno vreme.

Sve u svemu, srećan vam put i lepo druženje, a mi ostajemo da vam zavidimo  :drinks:

Van mreže shomi

• Mali od palube
  • *
Odg: Regata "MojaLadja - Đerdap 2009" - Polazak 27.07.2009.
« Odgovor #1 poslato: 28.07.2009, 00:53:26 »
Dule je toliko puta ponovio "ja krećem sa Šveba 27. jula u 10:00, ništa me neće sprečiti, za ostale ne znam..."
da je sam sebe izmalerisao! Srećom, kadar je "stići i preteći",
tako da mož' se desi i da ne primete da je krenuo kasnije  :)
Fat kids are harder to kidnap!

Van mreže Aka

• Administrator
  • Morski vuk
    • nautički.info - Nautički portal, forum, nautika, informacije, saveti, iskustva, putopisi
Odg: "REGATA MOJA LADJA DERDAP 2009" - Polazak 27.07.2009.
« Odgovor #2 poslato: 28.07.2009, 02:32:34 »
Dule je toliko puta ponovio "ja krećem sa Šveba 27. jula u 10:00, ništa me neće sprečiti, za ostale ne znam..."
da je sam sebe izmalerisao! Srećom, kadar je "stići i preteći",
tako da mož' se desi i da ne primete da je krenuo kasnije  :)

Nažalost, ako sam dobro shvatio između redova, stvarno nikako nije mogao da se pojavi jutros... A da je kadar stići, vala jeste, gliser mu ide više nego odlično... mada ponekad malčice pravi talase  :023:

Van mreže Veštica

• neprilagodjena!
  • Administrator
  • Morski vuk
  • Pol: Žena
    • nautički.info - forum, nautika, informacije, saveti, iskustva, putopisi
« Odgovor #3 poslato: 28.07.2009, 02:35:35 »
Stići će već sutra Dule i Kapetan "odbeglu" regatu, pa ćemo valjda videti i poneku slikicu.
A što se talasa tiče, Aka i Dunas nezavisno, izazivaju sećanja na crtane filmove "..cica maca je pozelenela".
Nestrpljivo čekamo dnevnik regate  :038:
Ima ljudi koji govore, govore, govore - sve dok napokon ne uspeju nešto i da kažu.

Van mreže Aka

• Administrator
  • Morski vuk
« Odgovor #4 poslato: 03.08.2009, 01:55:50 »
01.08. videli Mossija malo ispod Beograda. Vraćaju se sa Đerdapa. Očekujemo neke komentare...

Dule

• Gost
« Odgovor #5 poslato: 20.08.2009, 19:52:17 »
Sto bre preplasiste sve talasima koje pravim. Kad smo regatu stigli u Gajskom rukavcu na plazi Raj svi osim Saleta odustali :) . Kao "sami ce" .
Salim se. Izvestaje o celom toku regate su opisali svi ucesnici, svako prneo svoje utiske. Ja najvise ... pa najduze sam i ostao.

Van mreže Veštica

• neprilagodjena!
  • Administrator
  • Morski vuk
  • Pol: Žena
    • nautički.info - forum, nautika, informacije, saveti, iskustva, putopisi
« Odgovor #6 poslato: 20.08.2009, 20:20:32 »
Sto bre preplasiste sve talasima koje pravim. Kad smo regatu stigli u Gajskom rukavcu na plazi Raj svi osim Saleta odustali :) . Kao "sami ce" .
Salim se. Izvestaje o celom toku regate su opisali svi ucesnici, svako prneo svoje utiske. Ja najvise ... pa najduze sam i ostao.

Preduhitrio me je Aka sa favoritima... mada... koliko god da su sve više no odlične, naterala sam se da izaberem jednog favorita - "Petra" u stenama.
Utisaka nikad dosta, ali bi bilo lepo otići što pre po nove.
Ima ljudi koji govore, govore, govore - sve dok napokon ne uspeju nešto i da kažu.