Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

20.05.2012, 07:01:03

Autor Tema: Prijatelji s rijeke  (Pročitano 665 puta)

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže olimp

• Morski vuk
  • Pol: Muškarac
Prijatelji s rijeke
« poslato: 27.02.2010, 21:00:18 »
Sretao sam puno ljubitelja rijeka na samoj vodi ili na obali uz vodu. Koliko god sam bio u mogućnosti udovoljavao sam im željama i započinjao razgovor sa njima, počastili bi se njihovim ili mojim pićem, djelio bih jelo sa njima, vodili bi se dugi razgovori promjenjivih tema, ali zato vezanih uz rijeke. slušao sam puno raznih priča o životu uz ili na rijeci.
Danas sam uživo prvi puta upoznao prijatelje rijeke, ali ne na rijeci. upoznao sam neke članove ovog Foruma.Čitajući njigove priloge u forumu "upoznao" sam ih ranije nego li vidio. Prisilio sam se da o njima ne stvaram nikakvu sliku unaprijed dok ih ne upoznam i vjerujte mi, ugodno i pozitivno su me iznenadili. Vi ih poznajete, pa nemam šta o njima reći, a da to ne znadete, ali možem ipak reći svoj utisak o njima. :drinks: :drinks: :drinks:
Čovjek se prima prema odijelu koje nosi, a ispraća prema duhu koji je pokazao

Van mreže olimp

• Morski vuk
Odg: Prijatelji s rijeke
« Odgovor #1 poslato: 27.02.2010, 21:01:54 »

Dan proveden na Sajmu nautike sa njima, će mi ostati u vrlo ugodnom i dragom sjećanju. Nadam se da će se druženje opet ponoviti, ovoga puta na vodi i uz više vremena. Dragi prijatelji veoma mi je drago što sam vas upoznao. Sada vidim da bi mi nešto nedostajalo da nisam vas upoznao. mirne vas vode pratile na vašim putevima... :drinks: :drinks: :drinks:

Van mreže Misha D

• Morski vuk
« Odgovor #2 poslato: 27.02.2010, 21:30:05 »
Drustvo sa slika dolazi do izrazaja posebno na vodi, pa nemoj propustiti prvu priliku da se u to i sam uveris. :)

Van mreže zoki novus

• Morski vuk
  • vidi petre sarance
« Odgovor #3 poslato: 27.02.2010, 21:43:37 »
bogami ovi se izgleda najbolje snalaze sa viljuskom

Na mreži Zoran Marinković

• Morski vuk
« Odgovor #4 poslato: 27.02.2010, 22:12:30 »
    Videli smo slike, ovi stolovi su lepo aranžirani, prava ikebana. :024: :drinks: :024:
A nama će da pričaju da su bili da gledaju bele lađe. :border:

Samo da nam se vrate živi i zdravi ( makar i trezni ) :038:
Deda  Zoran

Van mreže roberto_s

• Morski vuk
« Odgovor #5 poslato: 28.02.2010, 01:27:01 »
 :005: :005: :005: Dragi moj Olimpe, pod hitno da odes kod usnog i ocnog cika doce. To sto si video, nisi dobro video, to sto si od njih cuo, verovatno nisi dobro cuo.  :005: :005: :005:

Nemoj ,molim te da te ovo uvredi, i samnom je isti slucaj.  Ja sam krenuo i kod cika terapeuta posle par vidjenja sa njima!!
Banda , kazem ti !!! :015: :015: :015:

Ps.Pretpostavljam da znas da iz mene govori ljubomora jer nisam uspeo da se na vreme organizujem i krenem sa , gore uslikanom, bandom !!
Kanis li pobjediti, ne smijes izgubiti !!!

Van mreže Veštica

• neprilagodjena!
  • Administrator
  • Morski vuk
  • Pol: Žena
    • nautički.info - forum, nautika, informacije, saveti, iskustva, putopisi
« Odgovor #6 poslato: 28.02.2010, 01:29:28 »
Vratili se upravo  :038:
Mi smo pošli da gledamo bele lađe, ali kako je izbor istih bio tanak, da čak ni deca nisu mnogo kukala da im kupim nešto, posvetili smo se drugoj ljubavi posle vode - hrani  :), uz poneko  :drinks:

Drago nam je da smo imali priliku da upoznamo Cviju i provedemo vreme u prijatnom razgovoru i druženju. Nadam se da ćemo to uskoro ponoviti. Sad je red da mi budemo domaćini :)

Slike sutra.

P.S. Zoki, znaš koliko smo vredno radili na tome da se tako dobro snalazimo sa viljuškama, mora da nam ide ;)
Ima ljudi koji govore, govore, govore - sve dok napokon ne uspeju nešto i da kažu.

Van mreže olimp

• Morski vuk
« Odgovor #7 poslato: 28.02.2010, 09:37:02 »

Ps.Pretpostavljam da znas da iz mene govori ljubomora jer nisam uspeo da se na vreme organizujem i krenem sa , gore uslikanom, bandom !!

Nema problema, kada nekom prilikom prolaziš pored Zagreba, nazovi prije pa možemo nešta učiniti.  :drinks: :drinks: :drinks:

Van mreže Veštica

• neprilagodjena!
  • Administrator
  • Morski vuk
  • Pol: Žena
    • nautički.info - forum, nautika, informacije, saveti, iskustva, putopisi
« Odgovor #8 poslato: 28.02.2010, 15:19:36 »
Posle malo sabiranja utisaka, ostajem pri prvobitnim.
Nije baš vredelo putovati toliko sati zbog Sajma kao takvog, ali je itekako vredelo zbog novog poznanstva i druženja.
Nažalost nemam fotografije druženja, ali krivac za to je nedostatak još jedne ruke, jer su mi ove dve postojeće bile, kao što ste videli, zauzete viljuškom i nožem  :dft001:

Ako dobro pamtim, Olimp je napravio jednu zajedničku fotografiju dok smo posle razgledanja Sajma razmatrali gde ćemo dalje, pa se nadam da će je postaviti.

Lepo je kad jedno do sada samo virtuelno poznanstvo, začinimo susretom. Kroz prijatan i neposredan razgovor, vreme je proletelo. Po Olimpovoj preporuci smo druženje nastavili "Kod Zagorca", gde ako vas put nanese, ne treba propustiti kuvani buncek  :024: Nažalost, došlo je do trenutka kad smo se morali rastati, ali uz dogovor da ćemo druženje prvom prilikom ponoviti.

Deca su bila dobra, uprkos nedobrovoljnoj šetnji po Zagrebu na koju sam ih naterala onako site, ali srećom potkupljivi su, pa su kafa i sladoled bili dovoljni da zaborave na lenjost. No, nek o svojim utiscima i sami nešto kažu :)
Ima ljudi koji govore, govore, govore - sve dok napokon ne uspeju nešto i da kažu.

Na mreži Zoran Marinković

• Morski vuk
« Odgovor #9 poslato: 28.02.2010, 15:41:38 »
DOBRO JUTRO našim putnicima.

Moje dosadašnje iskustvo uopšte o sajmovima je takvo da ako vidiš makar jednu stvar, čuješ makar jednu dobru informaciju ili upoznaš bar jednu osobu URADIO SI DOMAĆI. Ako ti se svidi još po nešto onda imaš i bonus.  Obično ne očekujem previše pa se onda u principu manje razočaram.

Samo upoznavanje sa Cvijom je veće plus nego što je loš sajam minus.
     Normalno je da se neće svi složiti samnom. To je moje viđenje stvari.

Dobro nam se vratili
Deda  Zoran