Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

20.05.2012, 06:33:15

Autor Tema: II Regata nautički.info - Otvaranje jesenje sezone 2010.  (Pročitano 6098 puta)

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže ronac

• Ponosni vlasnik mesta na Malim vodama
  • Morski vuk
  • Pol: Muškarac
  • Vučedolski vuk
Odg: II Regata nautički.info - Otvaranje jesenje sezone 2010.
« Odgovor #30 poslato: 05.09.2010, 12:14:29 »
Ja se nadam da ce ipak biti Baricka ada,Dunav ce da ripi i poplavi Belegisku adu. :011:
Neka ide život

Van mreže Aka

• Administrator
  • Morski vuk
    • nautički.info - Nautički portal, forum, nautika, informacije, saveti, iskustva, putopisi
« Odgovor #31 poslato: 05.09.2010, 12:30:14 »
Neće poplaviti Belegiš - uvek će biti neko lepo parče obale. Barem na Gavrinoj adi. Od utorka, Bezdan počinje da pada...

Demokratski, ubedljivom većinom, 10:5 pobedio je Belegiš. Pritom, zbog društva iz NS, mnogo je bolja lokacija. Nama je što se tiče daljine potpuno isto Belegiš ili Barič.

A, da, još nešto - juče sam se smrzao k'o vaška u Savi. Jedva 22 stepena. Dakle, gde god pošli, kupanje zaboraviti.

Van mreže olimp

• Morski vuk
« Odgovor #32 poslato: 05.09.2010, 12:48:58 »
 Na 18 stepeni je kupanje nezaboravno, a na 22 je još prevruća voda  :008: :011: :drinks:
Čovjek se prima prema odijelu koje nosi, a ispraća prema duhu koji je pokazao

Van mreže Aka

• Administrator
  • Morski vuk
    • nautički.info - Nautički portal, forum, nautika, informacije, saveti, iskustva, putopisi
« Odgovor #33 poslato: 05.09.2010, 12:53:06 »
Na 18 stepeni je kupanje nezaboravno, a na 22 je još prevruća voda  :008: :011: :drinks:

Naravno. Kao da plivamo za Bogojavljenski krst  :011: :011:

Ja se nadam da ce ipak biti Baricka ada,Dunav ce da ripi i poplavi Belegisku adu. :011:

Nego, ronac, reci mi molim te, otkud ti, stari dunavki vuk, kome sam se neizmerno divio, da postaneš savadžija? Mora da te neko loše društvo "uzelo pod svoje"  :011: :011: :011:

Van mreže Zoran022

• Global Moderator
  • Morski vuk
  • Destinacija: Gavrina ada, Belegis
« Odgovor #34 poslato: 05.09.2010, 13:01:22 »
Ja ću u utorak, pre ne mogu, da odem i obidjem teren, tako da najkasnije u četrvrtak uveče imate izveštaj o stanju obala i ada. Za sada je izvesno da je mala adica, Formoza, prilično okupirana i biće teško naći mesto za nekoliko čamaca. Na Gavrinoj adi ja još ništa nisam sredjivao, tako da ako ne stignem da to malo uredim sam, treba nam jedno 2-3 sata da rasčistimo onaj prostor gde je kamp. Tamo je jedino mali problem privez na tom mestu jer je dosta usko, ali za one sa pomoćnim čamcima nije problem.

Van mreže Aka

• Administrator
  • Morski vuk
« Odgovor #35 poslato: 05.09.2010, 13:32:55 »
Odlično. Kako god bilo, nemoj se sam mučiti oko kampa, to ćemo srediti za sat-dva, kad se okupimo. Mislim da će biti lepe obale i na gornjem špicu Velike ade...

Van mreže Veštica

• neprilagodjena!
  • Administrator
  • Morski vuk
  • Pol: Žena
    • nautički.info - forum, nautika, informacije, saveti, iskustva, putopisi
« Odgovor #36 poslato: 05.09.2010, 13:53:17 »

Kad uvedem demokratiju, ne valja, da sam rekla, 10.9. okupljanje na Belegišu, bila bi monarhija, opet ne valja. Glasanje je presudilo, tako da...

Nego drug ronac (btw, hvala za isporuku bejbisitovanog i sitog  :diablo:), jel ima neka neman na Dunavu za koju nismo čuli, a da jede pošten svet koji plovi i uživa?!?
Na konto Save - osećam se kao da smo uplovili na aerodrom preko čijih pista glisiraju  :suicide: Bar sam slikala par aviona...  :). Za ovu i dobar deo sledeće godine, nama dosta  :011:

Mi bi voleli da se još u četvrtak zaletimo i nađemo odgovarajuću lokaciju, sredimo je za naš naučni skup, ali neko je smislio da se i petkom ide u školu, pa ne znamo kako to izvesti...  :012: :012: :012:

Ako će kao što Aka kaže, nezavisno od vodostaja biti bar parčence obale, dovoljno je za onu - kad ... nisu besna, ni ... nije tesna ;)
Ima ljudi koji govore, govore, govore - sve dok napokon ne uspeju nešto i da kažu.

Van mreže Brrrm-brrrm...

• Skipper
  • ...miruj,miruj reko ti....brodovi ce ploviti...
« Odgovor #37 poslato: 05.09.2010, 19:14:59 »
Posada Kiki-ja se zahvaljuje na konacnoj informaciji. Da znamo,da se unapred organizujemo... :045:

Posto mi je, vaznije uzivanje na Belegisu nego proveden dan u skoli petkom popodne sa adolescentima i u dezurstvu vijajuci ih po hodnicima i terajuci ih na nastavu(a pri tome ih potpuno razumem,ko je lud da sedi petkom do 18h u skoli)... :015:...mi krecemo u cetvrtak uvece, prespavacemo kod Karlovaca (na nasoj "Belegiskoj adi"... :011:) i u petak do 12h najkasnije smo na Belegisu.
Milicinoj uciteljici cemo prosuti neku pricicu, tako da u petak nebude na casovima(ide popodnevnu smenu  :020:)...pa ipak je pocetak skole...hehehehe....ma nece je ni primetiti kad je malena... :005:

Koja su nasa zaduzenja sto se namirnica tice? Moramo i mi doprineti ovom skupu bar necim....a sto se tice alkohola  :drinks: toga ima konstantno i u dovoljnim kolicinama na Kiki-ju.
 :drinks: :drinks: :drinks:

Van mreže Veštica

• neprilagodjena!
  • Administrator
  • Morski vuk
« Odgovor #38 poslato: 05.09.2010, 21:44:55 »
Ovo sa školom mi zvuči sve primamljivije (da me ne čuju ni Luka ni učiteljica  :005:).

Što se tiče namirnica, ono što svi pretpostavljam da nosimo je holesterol za doručak u vidu raznih seckalica.
Petak nam je rešen - gulaš by Aka.
Za subotnju žurku imamo više opcija - da pribavimo i okrenemo nekog četvoronožca ili da se igramo sa mesom za roštilj ili... Svi predlozi su dobrodošli, ajde društvo izjašnjavajte se, pa da se organizujemo.

Ima li neko dobar izvor nečeg meketavog, pa da ga zajedničkim snagama ulovimo ako izaberemo tu mogućnost?

Kad ko može da krene iz Beograda?

Ima ljudi koji govore, govore, govore - sve dok napokon ne uspeju nešto i da kažu.

Van mreže iverko

• Skipper
« Odgovor #39 poslato: 05.09.2010, 22:01:47 »
 :031: kakvi roditelji.

Zašto samo petak?

Ja idem u peti razred  :035: i moram da budem poslušni :pionir: . dakle ako Bog da, onda eto mene u subotu.
Šta je na meniju (ja mogu samo papirima da pomognem)?

Van mreže Svaba

• Administrator
  • Morski vuk
« Odgovor #40 poslato: 05.09.2010, 22:06:36 »
Kad cu da krenem, ne znam. :032: Svakako cu gledati da to bude sto pre moze.

Sto se tice meketala, sutra se raspitujem dal' postoji neko koje je available.
sledeće godine u ovo doba bicu na nuli

Van mreže Veštica

• neprilagodjena!
  • Administrator
  • Morski vuk
« Odgovor #41 poslato: 05.09.2010, 22:11:40 »
Ti saznaj za sebe, mi znamo kad kreće Orinda  :011:

Lepo od tebe za meketalo, valjda ima neko druželjubivo :)

Na mreži Zoran Marinković

• Morski vuk
« Odgovor #42 poslato: 05.09.2010, 22:14:50 »
 :038:
Citat
U tom slucaju, gledacu da ti omogucim vez odmah uz svinjac 011 011 011 015 015 015 038 038 038

Možda nije loše da se razmotri ovaj plemeniti predlog  ;) :55:..... ako nema ništa vuneno..
Deda  Zoran

Van mreže Aka

• Administrator
  • Morski vuk
« Odgovor #43 poslato: 05.09.2010, 22:39:02 »
Ako se savatamo sa vunenim gmizavcem, računajte da ću konfiskovati par kila pečenog da u nedelju udinstamo jednu kapamicu  :024:

Van mreže Veštica

• neprilagodjena!
  • Administrator
  • Morski vuk
« Odgovor #44 poslato: 05.09.2010, 22:44:23 »
Pod uslovom da nađemo koprive, u suprotnom može i glava da se ukrčka za jednu kiselu čorbicu, ta će u nedelju itekako valjati :)