Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

20.05.2012, 06:28:11

Autor Tema: I Regata nauticki.info - "Otvaranje jesenje sezone 2009."  (Pročitano 6482 puta)

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže Veštica

• neprilagodjena!
  • Administrator
  • Morski vuk
  • Pol: Žena
    • nautički.info - forum, nautika, informacije, saveti, iskustva, putopisi
Ovo mi je jedinstvena prilika da se druzim sa vama,pod uslovom da se izglasa Sava.Iz opravdanih razloga ne mogu na Dunav.... :010:
 Znaci ja i supruga s malim camcem  lokacija Sava.

Zato smo i otvorili glasanje, da bude onako kako većini odgovara :)
Ovo je samo prva prilika da se družimo, biće još ovakvih mini-regata, nezavisnih dogovora za druženje... ali će nam svakako biti drago da nam se pridružite i učestvujete na ovoj prvoj.
Deluje da većini odgovara Sava (za sad vodi u glasovima), ali u slučaju da se nešto promeni u korist Dunava, nije ni to nerešivo. Kolima Belegiš nije daleko, a tu smo mi da Vas prevezemo od obale do mesta druženja.
Ima ljudi koji govore, govore, govore - sve dok napokon ne uspeju nešto i da kažu.

Van mreže giga

• Skipper
  • Pol: Muškarac
Zato smo i otvorili glasanje, da bude onako kako većini odgovara :)
Ovo je samo prva prilika da se družimo, biće još ovakvih mini-regata, nezavisnih dogovora za druženje... ali će nam svakako biti drago da nam se pridružite i učestvujete na ovoj prvoj.
Deluje da većini odgovara Sava (za sad vodi u glasovima), ali u slučaju da se nešto promeni u korist Dunava, nije ni to nerešivo. Kolima Belegiš nije daleko, a tu smo mi da Vas prevezemo od obale do mesta druženja.

Unapred hvala na ponudjenom resenju :045:

Van mreže Veštica

• neprilagodjena!
  • Administrator
  • Morski vuk
Unapred hvala na ponudjenom resenju :045:

Nema na čemu, nećemo dozvoliti da nam izbor lokacije utiče na druženje, bitno je da svima bude na neki način dostupno, bilo brodom, čamcem kao lepšim načinom ili kolima ali barem su svi prisutni.
Ima ljudi koji govore, govore, govore - sve dok napokon ne uspeju nešto i da kažu.

Van mreže toske66

• Mali od palube
  • *
  • Rodjen da peca Osudjen da radi!
Ja i moja posadada smo za SAVU i prijavljujemo se. Sest nogica je sigurno za sada. :54:

Van mreže Gorance

• Skipper
Dacu sve od sebe da nadjem vremena,Baric nije preko sveta... :drinks:

Van mreže Aka

• Administrator
  • Morski vuk
    • nautički.info - Nautički portal, forum, nautika, informacije, saveti, iskustva, putopisi
Dacu sve od sebe da nadjem vremena,Baric nije preko sveta... :drinks:

Thja... malo je dalje od Golubinja  :dft011:

Ajde, ajde, dolazak obavezan, ne delimo članske karte, samo ločemo i žderemo... (samo da me Gremlin ne čuje  :005:)

Van mreže Gorance

• Skipper
Thja... malo je dalje od Golubinja  :dft011:

Ajde, ajde, dolazak obavezan, ne delimo članske karte, samo ločemo i žderemo... (samo da me Gremlin ne čuje  :005:)
e,ubedi me covek :027:
jbs karakter koji nije labilan :drinks:

Van mreže Aka

• Administrator
  • Morski vuk
    • nautički.info - Nautički portal, forum, nautika, informacije, saveti, iskustva, putopisi
e,ubedi me covek :027:
jbs karakter koji nije labilan :drinks:

:015:

Van mreže Veštica

• neprilagodjena!
  • Administrator
  • Morski vuk

Ne diraj Gremlina, smršao čovek, sav se osušio, ne jede i ne pije... sećaš se valjda merenja?

Van mreže Gremlin

• Morski vuk
Ne diraj Gremlina, smršao čovek, sav se osušio, ne jede i ne pije... sećaš se valjda merenja?

Moracu da otvorim lov na veshtice...

:011: :011: :011:

Van mreže Misha D

• Morski vuk
Proslog vikenda sam bio u drustvu sa 4-5 brodova na 32km Save. Baricka ada je divna i nesto nize, a videh i Dedu kako se trudi oko stapova negde kod Dubokog. Znaci, nekoliko km iznad ade je auto-kamp i plaza sa pontonima gde se moze doci i kolima, za one koji stizu naknadno da se pridruze svojima. Na desnoj obali (naravno gledajuci nizvodno) od kampa pa do krivine na 32,5km ima uredjenih mesta sa stolovima i obala je strma, a saran i tolstolobik se "kupaju" javno svako predvece na povrsini.
Na levoj obali 32,5km je uvala,tj. krivina sa dubinom na vezu od 3-4m, obala strma, voda skoro stoji, a ravan plato je idealan za odmor (vidi se iz prilozenog, mogu naci ostaci naseg kazanceta i rostilja). Voda je bistra, nema plovila i brodova i moze se privezati 10-15 brodova, sto na donjem spicu Baricke ade nije lako izvodljivo, a u zavetrini je i u odnosu na Kosavu. Samo treba paziti na potopljene topole koji su, pri ovom vodostaju, na 20-40cm ispod povrsine Save.
Elem, glasam za Savu i Baricku adu ili blizu okolinu, mir i cistoca reke je neuporedivo bolja od Dunava.
Glas za predlog 1 i 3
 :007: :007: :007: :007: :007: :007: :007: :007: :007: :007: :007: :007: :007: :007: :007: :007: :007: :007: :007: :007: :007: :007:

Van mreže Aka

• Administrator
  • Morski vuk
Hvala Misha na veoma korisnim informacijama. Kako stvari stoje, demokratija kaže - 11.09. se družimo na Baričkoj adi.

Puštamo da glasanje traje još par dana, a onda da podvučemo crtu, vidimo ko sve ide i pristupima završnim aktivnostima oko organizacije.

Van mreže ronac

• Ponosni vlasnik mesta na Malim vodama
  • Morski vuk
  • Vučedolski vuk
Nadam se za ovih par dana da ce se promeniti raspolozenje za pocetak jesenje sezone,ipak je jesen kasnije,sto znaci 18-og Baricka ada.  :038:
Neka ide život

Van mreže Veštica

• neprilagodjena!
  • Administrator
  • Morski vuk
Nadam se za ovih par dana da ce se promeniti raspolozenje za pocetak jesenje sezone,ipak je jesen kasnije,sto znaci 18-og Baricka ada.  :038:

Sudeći po trenutnom stanju, skoro da je rešeno. Glasanje traje još neki dan, tako da se verovatno vidimo 11.9. i lokacija nam je Barička ada.
Imate dve nedelje da budete vredni... :)

Van mreže Aka

• Administrator
  • Morski vuk
Kako ronac ima obaveze u subotu 12.09. organizujemo dodatni transport Barič-[mesto obaveze]-Barič. Ako većina kaže 11.09. - nema ti spasa... pazićemo ti na brod :)