Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

20.05.2012, 06:27:40

Autor Tema: I Regata nauticki.info - "Otvaranje jesenje sezone 2009."  (Pročitano 6482 puta)

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže Veštica

• neprilagodjena!
  • Administrator
  • Morski vuk
  • Pol: Žena
    • nautički.info - forum, nautika, informacije, saveti, iskustva, putopisi
Odg: Konačni dogovori za Regatu
« Odgovor #135 poslato: 10.09.2009, 19:28:29 »
Spremio sam i kabanicu, kisober i sarorsko krilo za svaki slucaj, jer ce ovi oblaci kanda da procure sutra.

Da li se to pojavila neka nova prognoza ili verujemo onome što vidimo kroz prozor?
Naš hidrometeorološki zavod tvrdi za Beograd i okolinu da će ceo vikend biti bez padavina, iste se očekuju tek od ponedeljka.
Ima ljudi koji govore, govore, govore - sve dok napokon ne uspeju nešto i da kažu.

zorter

• Gost
« Odgovor #136 poslato: 10.09.2009, 19:40:16 »
Ne znam kakva je situacija kod vas, ali ovde se vec dva sata navlace crni oblaci, kad jedva palo tri kapi. Nije ni beton pokvasilo. Valjda ce nas  vreme posluziti, makar preko dana. :beach:

Van mreže Veštica

• neprilagodjena!
  • Administrator
  • Morski vuk
« Odgovor #137 poslato: 10.09.2009, 19:45:14 »
:)  :027:  :drinks:

Društvo, još malo nas deli od početka jednog lepog druženja, pa kako većina neće biti na forumu od sutra ujutru, ja ću vam sad opet malo dosađivati :)

Niko se nije izjasnio oko nalaženja, čekanja, zajedničke vožnje što se sutrašnjeg dana tiče, osim ako se ne sretnemo spontano.

Pa ajde onda da podvučemo crtu:

Petak od jutra do mraka, oko table na 27. km, trajaće okupljanje - Aka (+Veštica, Igor, Modesty), giga i Misha D sa lepšim polovinama, deda, Zoran022, Anima, Grada, djura laković... nadam se da će rade već biti tamo, a možda nam se i pre najavljenog subotnjeg dolaska pridruži i Goranče.

Subotu svi zajedno očekujemo što same, što sa porodicama i prijateljima, da nam stignu - mushu, zorter, maki69, broker, roberto, zoki novus, Mentulagra i ko nas još iznenadi i obraduje, a da nam to nije rekao.

Aka kreće po planu u 12h (ako stignemo i ranije), pa se do 16h pojavljuje na adi i uz piće dobrodošlice koje stiže sa nama, počinjemo vredno da radimo na kotliću.

Anima svoj polazak iz Dorćolske marine najavljuje između 15 i 16h, ako se neko predomisli za podršku.

Od ujutru, javljajte nam se na kontakt telefone, šta god da vam do informacija još može zatrebati ili ako će te nam praviti zasedu negde usput :)

Unapred se radujemo, a verujem i svi Vi.
Dodatna radost i što nećete bar 3 dana čitati veštičija obaveštenja, no, gledaćete me uživo ;)
Ima ljudi koji govore, govore, govore - sve dok napokon ne uspeju nešto i da kažu.

Van mreže deda

• Skipper
  • Pol: Muškarac
« Odgovor #138 poslato: 10.09.2009, 19:54:25 »
Da li se to pojavila neka nova prognoza ili verujemo onome što vidimo kroz prozor?
Naš hidrometeorološki zavod tvrdi za Beograd i okolinu da će ceo vikend biti bez padavina, iste se očekuju tek od ponedeljka.

Po umbrellu samo ponedeljak 100% kisa ostali dani posle polovicno!Vazno da je vikend ok! :) :038:

Van mreže Igor

• UMČ
  • **
« Odgovor #139 poslato: 10.09.2009, 20:47:28 »
Malo kasnimo... ali ipak - blagovremeno, pre regate. Kratka reportaža sa izvidnice prošlog vikenda:

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=crKyRfcv4Q4" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=crKyRfcv4Q4</a>

Van mreže giga

• Skipper
« Odgovor #140 poslato: 10.09.2009, 22:42:19 »
Ispravka Vestice,morao sam iz objektivnih razloga privremeno zameniti suprugu za kuma.Sve ostalo je isto.Znaci giga i kum do 12h bice kod table.

Van mreže Veštica

• neprilagodjena!
  • Administrator
  • Morski vuk
« Odgovor #141 poslato: 10.09.2009, 23:16:59 »
Ispravka Vestice,morao sam iz objektivnih razloga privremeno zameniti suprugu za kuma.Sve ostalo je isto.Znaci giga i kum do 12h bice kod table.

Dogovoreno, ali da ne menjamo sad spisak, biće kum lepša polovina  :005:
Vidimo se do 16h, idemo u drugi razred pa ne možemo ranije :)

Van mreže zoki novus

• Morski vuk
  • vidi petre sarance
Odg: I Regata Nautički Info - "Otvaranje jesenje sezone 2009."
« Odgovor #142 poslato: 12.09.2009, 05:45:47 »
ja krecem iz marine ada najverovatnije oko 8-9h
pa ako ide jos neko...

Van mreže Aka

• Administrator
  • Morski vuk
    • nautički.info - Nautički portal, forum, nautika, informacije, saveti, iskustva, putopisi