Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

20.05.2012, 06:27:15

Autor Tema: I Regata nauticki.info - "Otvaranje jesenje sezone 2009."  (Pročitano 6482 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Veštica

• neprilagodjena!
  • Administrator
  • Morski vuk
  • Pol: Žena
    • nautički.info - forum, nautika, informacije, saveti, iskustva, putopisi
Verujem da niko od nas ne voli da čuje "kraj", "zatvaranje" kad je u pitanju plovidba i uživanje na reci. Zato su Aka i Veštica odlučili da ovo upoznavanje i druženje nazovu Regata "Otvaranje jesenje sezone".

Nudimo Vam dva termina i dve lokacije, pa kako izglasamo i dogovorimo se.

Sava
skup - gornji špic Ade Međice (6,8 km)
cilj - Barička ada (25,5 km)

Dunav
skup - Beljarice (1178 km)
cilj - Belegiš (1200 km)

Predlog regate

petak
Ada Međica (Beljarice) od 16h okupljanje i upoznavanje uz piće dobrodošlice, paprikaš u kotliću by Aka... pa dokle izdržimo :)

subota
oko 7h buđenje by Veštica, kafa iz kotlića
8h uvezivanje i polazak na Baričku (Belegiške ade) adu gde bi trebalo da stignemo oko 11h. Doručak usput, šta je ko poneo.
vezivanje, sidrenje.... skup na obali da se upali vatra, otvaranje jesenje sezone zaslužuje da okrenemo nešto na ražnju... prilog pogača by Veštica.

nedelja
Bez nasilnih metoda buđenja, kafa iz kotlića za raspoložene za druženje čim otvore oči. Pevac iz kesice ako bude i mamurnih ;)
Doručak pod radnim nazivom “šta sve imamo po frižiderima”, nešto vruće hlebasto by Aka i Veštica...
Druženje, uvezivanje, polazak do Ade Međice (Beljarica). Zadržavanje da se popije piće u čast uspele regate, pozdravljanje i nastavak solo puta ka matičnim marinama.

Poneti sa sobom:
najvažnije – dobro raspoloženje
obavezno - kanapi i bokobrani
sredstva protiv komaraca
piće i mezetluke po izboru
plastični (ili po želji) pribor za jelo (činije i kašike obavezne)
rekoh li raspoloženje?
lične potrepštine – znate i da vam ne kažemo :)
nije na odmet kupaći kostim, a ni duks i trenerka
ako ima neki instrument... i volja za pesmom

Aka i Veštica obezbeđuju:
dobro raspoloženje u neograničenim količinama
piće dobrodošlice, večeru i provod? na Adi Međici (Beljaricama)
nezaboravno nostalgično buđenje
prevoz za sve raspoložene da idemo uvezani (pa jel Regata?)
pomoć pri vezivanju i sidrenju (ako je iskusnom društvu to uopšte potrebno, ali tu smo)
za one koji nemaju ili ne mogu polovilom, prevoz od/do obale (Barič/Belegiš) do mesta druženja
sponzora za četvoronožni obrok na ražnju
plastične/papirne tanjire i escajg za subotnji ručak/nedeljni doručak
glavnog kamermana/fotografa koji će ovekovečiti druženje
par dana po povratku - CD sa snimcima Regate...

Za sve koji imaju radio-stanicu, bićemo i na 88. kanalu

Ima ljudi koji govore, govore, govore - sve dok napokon ne uspeju nešto i da kažu.

Van mreže Aka

• Administrator
  • Morski vuk
  • Pol: Muškarac
    • nautički.info - Nautički portal, forum, nautika, informacije, saveti, iskustva, putopisi
Red je, naravno, da se prvi prijavimo.

Dakle, 1. siguran učesnik - AKA sa kompletnom posadom, nas 4, 10 nogu, a možda bude i poneki "slepi" putnik  :)

Očekujemo dalje prijave.  :)

Van mreže mushu

• Global Moderator
  • Morski vuk
Mushu, solo, Postoji sansa da necu moci sve vreme da budem prisutan. Supruga je trudna pa imam vise obaveza nego obicno. :dft008: :023: :035:

zorter

• Gost
Posto necu moci da prisustvujem ne bih da glasam posto jedan glas neucesnika moze da promeni rutu i raspolozenje onih koji ucestvuju.
Prvog pocinjem da radim pa ne znam kakve ce mi biti obaveze, ali ako uspem da "uletim", meni je sasvim svejedno gde je, samo da je veselo.
Pozzzzzzzzz :54:

Van mreže Gremlin

• Morski vuk
Gremlin sa posadon u jos ne definisanom sastavu koji zavisi od baba-sitting servisa.

Ne znam kako ce se Onyx "sporazumeti" sa Bozidarom ???

Ja bih radije na Belegiske Ade, a sto se tiche datuma ni jedan mi bas ne odgovara zbog posla, ali cu svakako ici pa kad god bude (ako se naravno ne zarati u medjuvremenu)

:drinks: :drinks: :drinks: :drinks: :drinks:

Van mreže Aka

• Administrator
  • Morski vuk
    • nautički.info - Nautički portal, forum, nautika, informacije, saveti, iskustva, putopisi
Gremlin sa posadon u jos ne definisanom sastavu koji zavisi od baba-sitting servisa.

Ne znam kako ce se Onyx "sporazumeti" sa Bozidarom ???

Ja bih radije na Belegiske Ade, a sto se tiche datuma ni jedan mi bas ne odgovara zbog posla, ali cu svakako ici pa kad god bude (ako se naravno ne zarati u medjuvremenu)

Nemaju izbora, moraće da se sporazumeju. Baci glas za Belegis, pa na kraju odlučujemo :)

Van mreže Pera GARMIN

• Morski vuk
    • GAMIN Srbija
Uf, lepo zvuči, toliko lepo da
ĆE SE ROKNEM Š'O SAM TAD NA PUTU

oba vikenda...  :035: :suicide:

Van mreže Gremlin

• Morski vuk
Nemaju izbora, moraće da se sporazumeju. Baci glas za Belegis, pa na kraju odlučujemo :)

Bacio glas za prvi termin na Belegishu, ionako mi je svejedno. Nego kako cemo do tamo bez Pere & Garmina ???

:011: :011: :011: :011: :011:

Van mreže Pera GARMIN

• Morski vuk
    • GAMIN Srbija
Garmina imate na Aki
...a Pera "će se rokne svakako"

Van mreže Aka

• Administrator
  • Morski vuk
Doći će do podvojavanja ličnoti. Garmin će da ide sa nama, a Pera ide u...  :011: službeni put.

Van mreže Gremlin

• Morski vuk
Doći će do podvojavanja ličnoti. Garmin će da ide sa nama, a Pera ide u...  :011: službeni put.

I ja imam Garmina Zumo 550, ali nemam Peru.....QQ....

:011: :011: :011: :011: :011:

Van mreže deda

• Skipper
Posto pocinje kosavska sezona mozda je pametnije ici na Baricku adu,cisto da nemamo posla sa dosadnom kosavom! :032:

Van mreže zoki novus

• Morski vuk
  • vidi petre sarance
kad se sve sabere sava izgleda bolje resenje

Van mreže Veštica

• neprilagodjena!
  • Administrator
  • Morski vuk
  • Pol: Žena
    • nautički.info - forum, nautika, informacije, saveti, iskustva, putopisi
Posto pocinje kosavska sezona mozda je pametnije ici na Baricku adu,cisto da nemamo posla sa dosadnom kosavom! :032:

kad se sve sabere sava izgleda bolje resenje

Onda glasajte za Savu  :). Da se nadamo da će nas košava svakako obići i da ćemo imati lepo vreme.
Ima ljudi koji govore, govore, govore - sve dok napokon ne uspeju nešto i da kažu.

Van mreže giga

• Skipper
Ovo mi je jedinstvena prilika da se druzim sa vama,pod uslovom da se izglasa Sava.Iz opravdanih razloga ne mogu na Dunav.... :010:
 Znaci ja i supruga s malim camcem  lokacija Sava.