Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

20.05.2012, 06:11:20

Autor Tema: Belegis 1.maj 2011- utisci  (Pročitano 3723 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Misha D

• Morski vuk
  • Pol: Muškarac
Belegis 1.maj 2011- utisci
« poslato: 03.05.2011, 17:08:13 »
Tesko da smo se smrzavali. Pardon, smrzli smo se svi kad smo videli koliko je hrane poneseno mimo dogovorenog jelovnika. Evo kako se smrzavamo:

Van mreže Misha D

• Morski vuk
Odg: Belegis 1.maj 2011- utisci
« Odgovor #1 poslato: 03.05.2011, 17:12:50 »
.

Van mreže Misha D

• Morski vuk
« Odgovor #2 poslato: 03.05.2011, 17:24:14 »
..

Van mreže Gorance

• Skipper
« Odgovor #3 poslato: 03.05.2011, 17:24:36 »
Bome lepo  :)

Van mreže mushu

• Global Moderator
  • Morski vuk
« Odgovor #4 poslato: 03.05.2011, 19:06:13 »
Sjajno :drinks: bas je lepo videti.

Van mreže Zoran022

• Global Moderator
  • Morski vuk
  • Destinacija: Gavrina ada, Belegis
« Odgovor #5 poslato: 03.05.2011, 19:57:44 »
Ovi na Belegišu il su se posmrzavali il uživaju pa nestižu da se jave. Vrlo , vrlo nehumano snjihove strane

Kiše i vetra je bilo u izobilju, ali ipak manje nego što mi možemo da podnesemo :)

Od petka popodne do danas oko podne je trajalo još jedno veoma lepo okupljanje i druženje, i svaki od prazničnih dana je bio ispunjen veoma prijatnim sadržajima. Imalo je o čemu da se priča, imalo je šta i da se novo vidi i nauči. Naravno, bilo je na programu i kulinarskog umeća, ali i kod kuće bismo morali nešto da jedemo ... samo što je to u lepom društvu nekako prijatnije :)

Van mreže Gremlin

• Morski vuk
« Odgovor #6 poslato: 03.05.2011, 20:08:46 »
Praznik nerada, uzivancije, druzenja, klope i pica, pravi raj za decu i pse koji su se proveli extra, a ni nama nije bilo lose...jest da smo se smrzli kad smo otkrili da je svako od nas poneo klope za sve, i da je bilo od tice mleka...ali sto se mora nije tesko...

Bila je jedna beba, sarmantna Sofija, cetvoroclana decja banda u sastavu Sara, Milica, Luka i Marko...potpomognuta psecom bandom, pescani retriver Moca, prljavo-dugodlaki nemackji ovcar-prase Aris, elegantna dobermanka Ava, simpaticni mali Leo (nekad bio beo  :011:) i vragolasta snaucerka Eli...ekipa slozna i neumorna u igri, kvasenju, skupljanju cicaka, peska i blata...

Probali smo novi specijalitet a'la Aka" "tatar jagnje" - zacinjeno toplo-dimljeno jagnje sprema se za oko 9-10 sati laganiom rotacijom iznad dima...

Hvala svima na extra druzenju koje ni malo kise nije moglo da pokvari...

Slike uskoro...cim serijski operemo Arisa & Marka...

:drinks:

Van mreže pumpi

• Skipper
  • Dunavski upijac vina
« Odgovor #7 poslato: 03.05.2011, 20:45:50 »
lepo druzenje nema sta -svaka cast.. :045: :045:
U vinu lezi istina

Van mreže Veštica

• neprilagodjena!
  • Administrator
  • Morski vuk
  • Pol: Žena
    • nautički.info - forum, nautika, informacije, saveti, iskustva, putopisi
« Odgovor #8 poslato: 04.05.2011, 09:11:15 »
Prođe i ovaj veliki praznik u očekivano dobrom sastavu i atmosferi. Već uigrana ekipa se sasvim dobro snašla u ne baš tako povoljnim vremenskim uslovima, ali šta nam može par kapi kiše.

Kao samoprozvana predsednica popisne komisije, mogu da pohvalim sva kulinarska umeća i dostignuća koja su promicala tokom 4+ dana. Zoran022, Ronac, Gremlin, Aka, Vlaćke, Robi, Misha D, Joja, Mali veseljak.... (izvinjavam se ako sam nekog propustila) sad mogu sasvim opravdano da tvrde da su se njihove žene dobro udale :)

Iako je izgledalo (i jeste istina) da su veštičije ruke stalno bile zauzete nekim niskokaloričnim sadržajem, ipak je fotoaparat uspeo da zabeleži ponešto, ali kako imamo Gremlina kao glavnog i odgovornog fotografa, ja sam bila više koncentrisana na decu i naše drage ljubimce čije ćete slike videti čim ih saberem i sredim.

Ne zna se ko je više uživao, da li mi "matori" ili klinci sa svojim četvoronožnim drugarima koji su neumorno utabavali i skupljali svako zrno peska (naročito onog mokrog) na koji su nailazili.

Na mene je najveći utisak ostavila moja drugarica Sofija koja je sa svojih nepunih tri meseca uživala u plovidbi i druženju sa nama, iako još uvek ne može da upotpuni to uživanje valjanjem u pesku sa jagnjećom butkicom u ruci. Ali, sledeće godine će savladati i tu veštinu :)
Ima ljudi koji govore, govore, govore - sve dok napokon ne uspeju nešto i da kažu.

Van mreže roberto_s

• Morski vuk
« Odgovor #9 poslato: 04.05.2011, 12:27:31 »

Na mene je najveći utisak ostavila moja drugarica Sofija koja je sa svojih nepunih tri meseca uživala u plovidbi i druženju sa nama, iako još uvek ne može da upotpuni to uživanje valjanjem u pesku sa jagnjećom butkicom u ruci. Ali, sledeće godine će savladati i tu veštinu :)

I ja sam Sofkom odusevljen, ne secam se da sam cuo da je zaplakala. Do duse, imala je u svakom trenutku adekvatnu paznju i tretman. Tata, mama, svaka cast, ovako treba svako dete da odrasta.
Kanis li pobjediti, ne smijes izgubiti !!!

Van mreže mushu

• Global Moderator
  • Morski vuk
« Odgovor #10 poslato: 04.05.2011, 13:28:14 »
Ljudi, MNOGO lepo dete, svaka cast.

Van mreže Svaba

• Administrator
  • Morski vuk
« Odgovor #11 poslato: 04.05.2011, 17:18:03 »

Slike uskoro...cim serijski operemo Arisa & Marka...

:drinks:

Opra li ih vise ?  :011:
sledeće godine u ovo doba bicu na nuli

Van mreže Gremlin

• Morski vuk
« Odgovor #12 poslato: 04.05.2011, 18:43:55 »
Pre i posle dubinskog pranja:

Van mreže calypso2

• Mornar
  • Marko
« Odgovor #13 poslato: 04.05.2011, 19:44:35 »
Svima su poznate nase akcije gore-dole, ali sjajno druzenje, drago mi je da sam vas upoznao i licno, evo jedine dve fotke koje sam slikao  :038: naravno pozdrav od novog kapetana Luke koji je promasio dolazak za cirka 10 sati pa da se rodi na ostrvu  :029:
spavam i sanjam da sam leptir, koji spava i sanja da je covek, koji spava i sanja da je leptir

Van mreže calypso2

• Mornar
  • Marko
« Odgovor #14 poslato: 04.05.2011, 19:48:20 »
I veliki pozdrav i poljubac  za malu  lepoticu Sofiju sa broda Kiki  :043:  od Lane, Vuka i Luke  :038:
spavam i sanjam da sam leptir, koji spava i sanja da je covek, koji spava i sanja da je leptir